Logg inn

larvikgolf

Hjem / Klubben / Komiteer / Seniorkomiteen / Velkommen til 2017-sesongen
A+ R A-
fredag 14. april 2017 10:58

Velkommen til 2017-sesongen

Turneringsprogrammet for 2017 er nå lagt ut på seniorkomiteens hjemmesider og vil i løpet av dager komme i GolfBox. Det følger samme mønster som tidligere med spill på tirdager. Det blir oppstart tirsdag 18. april og scamble med mat tirsdag 25. april. Det er også lagt inn noen turer til andre baner.

 

Turneringsbestemmelsene er oppdatert og vil bli orientert nærmere om på møtet 25. april.
Starttid bestilles for Stablefordturneringene på vanlig måte i GolfBox og runden må registreres med Gobexkortet i kiosken før start. Legg merke til at i år må du melde deg på scrambleturneringene innen dagen før (mandag) kl. 1200 i GolfBox. Vi ber også om at du ved påmeldingen også svarer på spørsmålene om du skal være med på bespisningen etter scramblerunden.

Nytt av året er Order of Merit etter tilsvarende lest som Herredagen benytter.

 

Vi håper på mange fine golfrunder og blide, spreke seniorer til nye konkurranser.

Hilsen John og Olav

Sist endret onsdag 26. april 2017 18:50

Del artikkelen med andre!

FacebookTwitter

Velkommen til seniorgruppa

Seniorgruppen er åpen for alle kvinnelige og mannlige spillere som er eller fyller 50 år i løpet av året. For herrene ble aldersgrensen senket fra 55 år fra 2016-sesongen. Man kan som senior delta både på seniordagen og på dame-/herredagen og selvfølgelig i klubbens øvrige turneringer/aktiviteter. SR-turneringen spilles på tirsdager. Miljøet er jovialt og uhøytidelig, men konkurranselysten sitter fortsatt i mange av spillerne!

Klubbkontakt for Norsk Senior Golf 

Ørnulf Knive   481 45 471
Les mer om Norsk Senior Golf - her.