Narvesen Tour

Vi på Larvik er stolte over å være arrangørklubb for Narvesen Tour for Sør-Østlandet. Vi ønsker alle spillere, foreldre og ledere hjertelig velkommen.

 

Startlister og resultatlister finner du i GolfBox - se lenke til høyre.

Les gjerne litt praktisk informasjon - last ned.

Følg Narvesen Tour - Sør-Østlandet på Facebook.

 

Larvik var i fjor arrangørsted for Titleist Tour, finalen for Narvesen Tour Sør-Østlandet.  I august 2015 var vi arrangørsted for damenes LETAS / Nordea Tour. I august 2016 arrangerte vi EM Senior herrer.Fokus for alle regionale aktiviteter og konkurranser for barn, ungdom og juniorer er rekruttering – ivaretakelse og utvikling, uavhengig av kjønn, alder, nivå og ambisjoner, fra nybegynneren til elitespilleren. Regionale aktiviteter/konkurranser/turneringer koordineres av regionene og målet er å skape et bredt tilbud til alle kategorier spillere.

 

Narvesen Tour er åpne klubbturneringer i golf for barn og juniorer, og arrangeres av golfklubbene i hver region.

 

Alle jenter og gutter i alderen 6-8 år, 9-12 år, 13-15 år og 16-19 år ønskes velkommen til å delta på Narvesen Tour, uavhengig av nivå (handicap), tidligere turneringserfaring eller ambisjoner, og man kan delta i så mange turneringer man vil.

 

Målene med Narvesen Tour er først og fremst å rekruttere flere jenter og gutter til turneringsspill, på tvers av klubbene, og å være en av møteplassene hvor spillere fra forskjellige klubber blir kjent med hverandre, konkurrerer mot hverandre og motiverer hverandre til å bli bedre golfspillere i et mestringsorientert miljø.

 

Som juniorgolfer bør det være obligatorisk å delta på Narvesen Tour, både de som er med i organiserte aktiviteter i klubb og de som ikke er det.

 

Turneringene er inndelt i ulike klasser etter kjønn, alder og nivå, og det er tilpassede banelengder og ulike spilleformer for de ulike klassene.

Sist endret fredag 19. mai 2017 11:36
Til toppen