Velkommen til golf i Larvik

Hver dag gjør vi alt vi kan for å legge til rette for at du skal få en flott golfopplevelse. Vi vil gi deg en bane med nyklipte spilleflater, ærlige greener og utfordrende design. Menneskene du møter skal være positive og imøtekommende, og du skal få god anledning til å trene.
 
Få, om noen, baner på Østlandet har bedre klimatiske og grunnmessige forutsetninger enn her hos oss på Fritzøe Gård Golfbane, som ligger på Fritzøe Gård i Larvik. Normalt åpner vi tidlig i april og har åpent til et stykke ut i desember dersom forholdene tillater det. 
 
Flotte treningsområder med driving range med 13 utslagsmatter og område med kunsgress, stor øvingsgreen og øvingsområde med bunker. Egen korthullsbane (9 hull) for pitch & put som har åpent hele året så sant det er snøfritt.
 
Vi innehar faktisk en verdensrekord her på Fritzøe Gård Golfbane! Under LET Access Series i august 2015 møtte svenske Johanna Gustavsson spanske Natalia Escuriola i et hull for hull omspill om seieren. Etter 14 omspillshull lykkes Gustavsson med en birdie å vinne turneringen. Den tidligere rekorden i en profesjonell turnering var 11 hull.
Sist endret fredag 28. april 2017 23:09
Til toppen