Logg inn

larvikgolf

Hjem / Nyheter / Larvik Golfklubb / Åpent i helgen
A+ R A-

Åpent i helgen

Seasidebanen vil være åpen for spill lørdag 21. og søndag 22. med vinteroppsett, dvs. både bruk av utslagsmatter og provisoriske greener. Banen er dermed ikke satt opp handicaptellende.

Tidsbestilling i GolfBox. Klubben avholder dugnad lørdag formiddag, deretter er banen reservert en tid for de som deltar på dugnaden. Deretter og på søndag er det tidsbestilling i GolfBox. Banen er igjen stengt etter avsluttet spill på søndag. Når vi igjen vil åpne for spill avhenger av naturens gang.

Greenfee kr. 300,-.

 

Korthullsbanen (oppdatert 22. april) har åpnet for sesongen. Denne har også preg av en hard vinter, og dessverre er ikke hull 8 i spill for tiden. Stenging av korthullsbanen mot slutten av 2017-sesongen har medført at banen ikke har tatt så mye skade av vinteren som den mest sannsynlig ville gjort med spill utover mot juletider.

 

Driving rangen er åpen med bruk av poletter eller bankkort for kjøp av baller. Rangen er stengt under dugnaden lørdag 21. frem til ca. kl. 12.

 

Proshop, Servicepunkt og kafé er åpne lørdag kl. 0830-1600 og søndag kl. 0900-1600. Utover dette er det stengt i påvente av sesongåpning.

 

Vi henstiller til medlemmer og andre som lurer på hvordan forholdene er etc. å følge med på hjemmesiden og på Facebook for status og oppdatering. Administrasjonen har behov for arbeidsro for å klargjøre for åpning av anlegget. Vi håper på (og forventer) forståelse og respekt for dette.

 

Sist endret søndag 22. april 2018 10:38
Login to post comments

Del artikkelen med andre!

FacebookTwitter

Våre hullsponsorer