Logg inn

larvikgolf

Hjem / Nyheter
A+ R A-
tirsdag 17. april 2018 20:08

Åpent i helgen

Publisert i Larvik Golfklubb

Seasidebanen vil være åpen for spill lørdag 21. og søndag 22. med vinteroppsett, dvs. både bruk av utslagsmatter og provisoriske greener. Banen er dermed ikke satt opp handicaptellende.

Tidsbestilling i GolfBox. Klubben avholder dugnad lørdag formiddag, deretter er banen reservert en tid for de som deltar på dugnaden. Deretter og på søndag er det tidsbestilling i GolfBox. Banen er igjen stengt etter avsluttet spill på søndag. Når vi igjen vil åpne for spill avhenger av naturens gang.

Greenfee kr. 300,-.

 

Korthullsbanen (oppdatert 22. april) har åpnet for sesongen. Denne har også preg av en hard vinter, og dessverre er ikke hull 8 i spill for tiden. Stenging av korthullsbanen mot slutten av 2017-sesongen har medført at banen ikke har tatt så mye skade av vinteren som den mest sannsynlig ville gjort med spill utover mot juletider.

 

Driving rangen er åpen med bruk av poletter eller bankkort for kjøp av baller. Rangen er stengt under dugnaden lørdag 21. frem til ca. kl. 12.

 

Proshop, Servicepunkt og kafé er åpne lørdag kl. 0830-1600 og søndag kl. 0900-1600. Utover dette er det stengt i påvente av sesongåpning.

 

Vi henstiller til medlemmer og andre som lurer på hvordan forholdene er etc. å følge med på hjemmesiden og på Facebook for status og oppdatering. Administrasjonen har behov for arbeidsro for å klargjøre for åpning av anlegget. Vi håper på (og forventer) forståelse og respekt for dette.

 

tirsdag 17. april 2018 15:30

Dugnad - 21. april

Publisert i Larvik Golfklubb

Lørdag 21. april samles vi for vårdugnaden.


Vi møtes kl. 0900, gjør et godt stykke arbeid sammen før vi tar en lett lunsj sammen - ca. kl. 1200.
Deretter blir det muligheter for spill på seasidebanen med "vinteroppsett". Starttider kl. 1200-1350 er reservert for deltagere på dugnaden. Registrer ditt ønske om starttid i proshopen før dugnaden (kl 0830-0855).
 
Under denne dugnaden vil vi gjøre klart for sesongen både rundt klubbhuset, treningsområdene og på begge banene.

Møt opp på en sosial, nyttig og hyggelig dag!
tirsdag 17. april 2018 11:17

Medlemstrening gir deg mestringsfølelse

Publisert i Larvik Golfklubb

Medlemstreningen i grupper - damer, herrer og seniorer - med Henrik har vi gjennom sesongen til utgangen av september.

Benytt dette gode tilbudet til å justere litt på grepet, svingen eller kanskje oppstillingen. Trening gir deg mestringsfølelse og en større glede av golfen.

 

Treningene foregår som stasjonstreninger der Henrik hjelper deg med det tekniske (forskjellige temaer) på en stasjon. Øvrige stasjoner er måltrening og øvelser. Det er ulike øvelser hver uke - se oversikten for den treningen som passer deg.

 

Det er ikke påmeldning. Det er bare å møte opp. Oppmøte på nedre del av rangen for sving og på "den store" puttinggreenen for chipping og putting.

 

Prisen er kr 100,- per person og gang. Betaling til Henrik ved fremmøte - ta helst med eksakt beløp.

 

Seniorer - mandager kl. 12 - 13

Damer - tirsdager kl. 18 - 19

Herrer - tirsdager kl. 19 - 20

onsdag 11. april 2018 15:37

Åpnet for protimer

Publisert i Larvik Golfklubb

Henrik er i gang med protimer fra fredag 13. april.

Bestilling av time i GolfBox, kontakt proshop eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

fredag 06. april 2018 15:19

Banestatus

Publisert i Larvik Golfklubb

Både banene - seaside og korthullsbanen - rangen og treningsanlegget er fortsatt vinterstengt.

Det ligger fortsatt snø og is på store deler av anlegget, men flere partier har blitt snøfrie etter påske. Det ble fjernet snø og is på greenene før påske slik at de er snøfrie. De dekkes til med duk ved behov. 

 

Vi kommer tilbake med mer info når det skjer endringer. Administrasjonen har dessverre ikke kapasitet til å besvare denne type forespørsler.

Oppdatert 6. april.

onsdag 28. februar 2018 13:52

Daragh tilbake til Irland

Publisert i Larvik Golfklubb

Det er med stor beklagelse styret er informert om at vår dyktige head greenkeeper har sagt opp sitt arbeidsforhold med klubben.

Vi takker ham for den kjempeinnsatsen han har gjort de siste fire år hos oss. Vi har hatt en kjempebra bane med flotte greener og fairways.

Vi ønsker ham lykke til videre når han nå flytter tilbake til Irland.

For styret

Jon Kåre

 

Daragh blir hos oss i noen måneder til. Det arbeides med å løse de utfordringer vi står overfor ved denne hjemreisen.

Side 1 av 40

Del artikkelen med andre!

FacebookTwitter

Våre hullsponsorer