Logg inn

larvikgolf

Hjem / Nyheter
A+ R A-
torsdag 14. september 2017 20:21

Mandagsdugnad

Publisert i Larvik Golfklubb

Vi ønsker at de som har anledning til å "ta i et tak" kan delta på våre formiddagsdugnader på mandager med fremmøte kl. 0900. 

Vi starter opp mandag 18. september og fortsetter mandager utover høsten.

Greenkeeper Daragh vil fordele arbeidsoppgaver som vi bør gjøre - bl.a. beskjæring av trær, rydding, "justeringer" på spillefeltet etc. Ta gjerne med hekksaks og/eller beskjæringssaks etc.

Vi holder på et par timer før nystekte vafler og kaffe serveres.

Høstens lørdagsdugnad finner sted 14. oktober. Sett av formiddagen! Klubben trenger din hjelp.

Vel møtt!

mandag 11. september 2017 17:58

Lucas - klubbmester jr gutter

Publisert i Larvik Golfklubb

Lucas Björelind ble klubbmester gutter 2017 foran Oscar Aas Koppen og Andreas Amundrød Christiansen.

Takk til dere alle tre som spilte KM under våte forhold. Og til Lucas - gratulerer med KM-tittelen. Les mer i klubbavisen Albatross fra 1994 om juniorpokalen gitt av Harrie Christie.

 

Gutteklassen hadde i år kun tre deltakere da flere av juniorene, bl.a. forårsvinneren Magnus var opptatt med spill på den svenske juniortouren - Skandia Tour.

LGK har juniorer som som spiller ukentlige turneringer på nasjonalt nivå til yngre spillere som deltar hver uke på klubbens arrangementer.

Resultater KM - gutter fra GolfBox - her.

 

Jenteklassen ble dessverre ikke spilt i år.

mandag 11. september 2017 17:28

Klubbmestere - Seniorklasser

Publisert i Larvik Golfklubb

Kristin Borch-Jenssen, André van Gemst, Jan Erik Nordby og Roar Olsen ble klubbmestere i klassene senior, eldre senior og supersenior 2017. Vi gratulerer!

 

I år - som i fjor - kjempet alle seniorene - med unntak av de i superseniorklassen - om seniortittelene i henholdvis dame- og herreklassen. Damer 60-69 og herrer 60-69 deltok i tillegg i klassen Eldre senior. Og i supersenior var aldersgruppen 70+. 

Klubbmester (totalt klassene senior og eldre senior) damer ble Kristin Borch-Jenssen, mens André van Gemst trakk det lengste strået og ble klubbmester senior (totalt klassene senior og eldre senior) herrer.

 

Turneringen ble spilt over 36 hull fra klubbtee over to dager med hele 45 påmeldte spillere, noe ned fra 65 i fjor hvor det var ny rekord etter at senioralderen for herrer fra i år var senket fra 55 år til 50. I år må værutsiktene på yr.no og været under spilledagene ta "skylden" for et lavare antall deltagere.

 

Kristin vant klassen Senior - damer med +36, etterfulgt av fjorårsvinner Kari Augerud og Unni K. Hagen. Det var dessverre ingen deltagere i klassen Eldre senior - damer.

 

André van Gemst ble klubbmester Senior - herrer med serien 74 og 83 (+13), foran Jarle S. Johannessen (+15) og fjorårsvinneren Thormod Hjortland med +20.

 

Klassen Eldre senior - herrer ble vunnet av Jan Erik Norby (+18), foran Finn Erik Helberg (+34) og Jan Lotherington (+34).

 

I fjorårets nye klasse - Supersenior som i år kun ble spilt i herreklassen, ble Roar Olsen klubbmester med +33, fulgt av forårets runner-up Hans-Peter Andersen med +40 og Reidar Schwartz.

 

Store gratulasjoner til alle deltagerne som gjorde dette til en spennende helg. 

søndag 03. september 2017 10:41

Herrredagsavslutning - 16.

Publisert i Larvik Golfklubb

Herrekomiteen inviterer til herredagsavslutning med shotgunturnering (major) kl. 1430 lørdag 16. september.

OBS - vi må melde oss på online via GolfBox da dette er en shotgunturnering.

Det vil bli påfølgende middag med premieutdeling for dagens turnering og Herredagen sammenlagt.

I år som i fjor vil det bli utlodning av premier på scorekort i løpet av kvelden, så her har vi alle muligheten til å bli vinnere. Det vil bli utdelt drikkebonger når man ankommer festlokalet (restauranten på klubbhuset), og middagen er også gratis. Middagen får vi servert fortløpende når vi kommer inn etter avsluttet turneringsrunde.

NB! Husk at her er det mange OoM-poeng å hente da major-turnering gir doble poeng i sammendraget. Det vil bli lederballer i alle klasser.

Det har vært god stemning på disse middagene de siste årene. Vi håper det ennå er mange som har lyst til å delta på årets golffest i Larvik.

Vi i Herrekomiteen ønsker alle velkomne.

søndag 27. august 2017 18:35

Klubbmestere

Publisert i Larvik Golfklubb

Ragnhild Skilbred og David Martinsen var klare vinnere av klubbmesterskapet 2017.

Ragnhild tok sitt 6. KM og er med dette den mestvinnende klubbmester blant damene med scorene 81, 85, 79 og 78. Kristin Borch-Jenssen endte på 2. plass foran Heidi Tollevik. 

 

David er den mestvinnende klubbmester på herresiden med sine seks KM. David hadde serien 72, 73, 75 og 76 (+8) med juniorspilleren Magnus Kreken-Randsted på 2. plass med +12 og Bernt Håvard Olsen på 3. plass med +13.

 

Vi gratulerer mesterne og alle klubbmedlemmer som deltok.

tirsdag 22. august 2017 08:44

Medlemstrening gir deg mestringsfølelse

Publisert i Larvik Golfklubb

Medlemstreningen i grupper - damer, herrer og seniorer - med Henrik har vi hver uke til utgangen av september.

Benytt dette gode tilbudet til å justere litt på grepet, svingen eller kanskje oppstillingen. Trening gir deg mestringsfølelse og en større glede av golfen.

 

Treningene foregår som stasjonstreninger der Henrik hjelper deg med det tekniske (forskjellige temaer) på en stasjon. Øvrige stasjoner er måltrening og øvelser. Det er ulike øvelser hver uke - se oversikten for den treningen som passer deg.

 

Det er ikke påmeldning. Det er bare å møte opp. Oppmøte på nedre del av rangen for sving og på den store puttinggreenen for chipping og putting.

 

Prisen er kr 100,- per person og gang. Betaling til Henrik ved fremmøte - ta helst med eksakt beløp.

 

Seniorer - mandager kl. 12 - 13

Damer - tirsdager kl. 18 - 19

Herrer - tirsdager kl. 19 - 20

Side 1 av 37

Del artikkelen med andre!

FacebookTwitter

Våre hullsponsorer