Logg inn

larvikgolf

Hjem / Nyheter
A+ R A-
tirsdag 05. april 2011 08:30

Butikken åpnet med kake

Publisert i Larvik Golfbane Skrevet av Administrator

Den nye golfbutikken, Fritzøe Gård Golf og Fritid, åpnet sine dører mandag. Mange benyttet sjansen til et besøk. De ble ønsket velkommen med kaffe og kake - en helt ny proshop.

onsdag 16. februar 2011 20:58

Alf Kr. Lundh gjenvalgt

Publisert i Larvik Golfklubb

Alf Kristian Lundh ble gjenvalgt som leder for Larvik golfklubb på ordinært årsmøte tirsdag 15. februar 2011 som ble avholdt på klubbhuset/restaurant Solsiden. 

Årsmøtert ble gjennomført på rekordtid og i løpet av 30 minutter ble møteleder valgt, årsberetning og regnskap for 2010 samt kontigent og budsjett godkjent for 2011. Tor Ravn Karlsen var dyktig og effektiv ordstyrer kunne lose forsamlingen trygt gjennom alle poster. Valgkomiteen med dets leder Rolf Chr Thrane Nielsen hadde også gjort en flott jobb da hele innstillingen ble klubbet gjennom ved akklamasjon.

Ved siden av Alf Kristian Lundh, tok også nestleder Rune Baklie gjenvalg for 2 år. Som nytt styremedlem ble valgt Hilde Kjuus og som nye varamedlemmer til styret fikk vi på plass Grethe Huseby og Stian Halvorsen.

Hele 80 medlemmer stilte på årsmøtet, hvilket klubbens leder var godt fornøyd med. Det viser stor interesse for klubben og Larvikgolf og lover godt for fremtiden. Alf Kristian Lundh fremhevet også det gode samarbeidsklimaet med daglig leder Morten Ertsås og hele staben i baneselskapet LGB. Morten kunne forresten informere om at proshopen dette året vil bli drevet under paraplyen til LGB AS. Derfor vil man foreta noen fysiske endringer i lokalet slik at restaurant/kafe og proshop blir integrert på en bedre måte med en åpen løsning.

Klubbens økonomi er fortsatt solid og god. Regnskapet for fjoråret ble lagt frem med et overskudd på rundt 58 000 kroner. Styret hadde derfor foreslått at kontingenten skulle være uforandret for neste år med kr 550 for seniormedlemmer. Dette må vel være en av de laveste i landet til tross for at medlemmene nå kan spille på Vestfold og Borre GK uten betaling for greenfee. Klubben har også vedtatt anskaffelse av ny bil til marshalltjenesten som vil koste rundt kroner 80 000. Denne tjenesten må bli bedre og da er det nødvendig at man stiller skikkelig kjøretøy til rådighet. Budsjettet for neste år ble vedtatt med et nullresultat.

mandag 10. januar 2011 20:57

Ligningsverdi på aksjer

Publisert i Larvik Golfbane Skrevet av Administrator

Aksjene i Larvik Golfbane (LGB) er ikke registrert i Verdipapirsentralen (VPS). LGB har innlevert de nødvendige data til skatteetaten for ligningsåret 2010. Opplysningene gir skatteetaten grunnlag for å produsere og sende ut "Oppgave over aksjer og egenkapitalbevis 2010" (skjema RF-1088) som vi vil motta fra skatteetaten i mars. Oppgaven vil hjelpe golfaksjonærene til å levere rett selvangivelse.

Ligningsverdien per aksje er kr 383,85.

lørdag 01. januar 2011 20:56

Revisjon gjennomført

Publisert i Larvik Golfklubb

Klubbens handicapkomité har utført årsrevisjon av medlemmenes handicap på grunnlag av de runder de enkelte har registrert gjennom 2010-sesongen.

Ved årsrevisjonen bekrefter eller justerer handicapkomiteen de eksakte handicapene (eventuelt klubbhandicapet) til alle spillere som har LGK som hjemmeklubb.

Av de 1 019 medlemmene som har LGK som hjemmeklubb, har 365 spillere registrert fire eller flere handicaptellende runder i 2010. 174 medlemmer har registrert fra 1 til 3 runder. Hele 480 medlemmer har ikke registrert noen handicaptellende runder - turnerings- eller selskapsrunder - gjennom fjoråret.

Spillere bør registrere så mange runder som mulig for å kunne ha et korrekt handicap som mulig.

Er du usikker på hvordan du registrere handicaptellende runder eller vil vite mer om handicapbestemmelsene - møt opp på medlemsmøte onsdag 26. januar kl 1800 i klubbhuset.

Og husk at det tidligere mottatte golfkortet og Gobex-kortet også skal benyttes i 2011 - ikke kast de når du rydder opp i golfbag'en.

mandag 29. november 2010 20:53

Bestill logoprodukter

Publisert i Larvik Golfbane Skrevet av Administrator

Proshop'en tilbyr flere produkter med LGK-logo. Bestiller du innen 31. desember, kan varene hentes i proshopen før påske.

Vi har for første gang laget vårt eget logoprogram hvor du som medlem av LGK tilbys egne golfprodukter med klubblogo til konkurransedyktige priser . Du kan lese mer om produktene og finne bestillingsskjema nederst på siden.

Og husk at bestillingene må være innkommet innen 31. desember for avhenting i proshopen før påske.

torsdag 18. november 2010 20:52

Mariell og Andreas i NGF-grupper

Publisert i Larvik Golfklubb

Juniorene Mariell Bruun og Andreas Halvorsen er begge tatt ut til NGFs satsningsgrupper for 2011.
Mariell er tatt ut i Juniorgruppe jenter 17 - 18 år sammen med fem andre jenter.

Andreas er tatt ut til Landslag gutter U-18 sammen med Kristian Krogh Johannesssen , Drammen GK og Kristoffer Ventura fra Moss & Rygge GK. Kristoffer spilte på Europa-laget i årets Junior Ryder Cup i Skottland. Andreas er her i en meget sterk gruppe.

Vi gratulerer begge med uttakene og gleder oss til å følge de videre.

For en komplett oversikt over satsningsgruppene - se NGFs sider.

Side 39 av 40

Del artikkelen med andre!

FacebookTwitter

Våre hullsponsorer