Logg inn

larvikgolf

Hjem / Nyheter
A+ R A-
søndag 01. august 2010 19:39

Byttet golfkøller med sykkel

Publisert i Larvik Golfklubb

Medlem nr 14950 i Larvik golfklubb Dag Eirik Løvås har byttet ut sine 14 køller mot en sykkel med henger for en periode.  Dag Eirik er vel forberedt når han idag legger ut på sin lengste sammenhengende reise noensinne.

Reisen har vært planlagt lenge sier Dag Eirik. Jeg har vært på langtur tidligere, men dette blir den virkelige styrkeprøven både for meg og utstyret. Sykkelrammen er kjøpt fra USA, men resten av utstyret har jeg satt sammen og tilpasset på egen hånd. Da vet jeg nøyaktig hvordan sykkelen er bygget opp og kan løse alle problemene på egen hånd underveis, sier Dag Eirik fornøyd. Mye planlegging og trening må til for å klare en sammenhengende tur gjennom Europa på langs, eller "Capo de Capo" som jeg har døpt reisen, legger han til. Forhåpentligvis ender jeg opp i Gibraltar i slutten av september, sier en spent Dag Eirik på telefon fra Nordkapp. Jeg har laget en nettside for reisen slik at famlie og venner kan følge dagboken og se hvordan jeg har det underveis. Det er veldig hyggelig om leserne legger inn en hilsen til meg også, understreker golfspilleren fra Larvik golfklubb.  Kanskje det blir bok at denne reisen også avslutter Dag Eirik og setter forhjulet mot første mål som er Kautokeino i Finnmark. Her finner du siden; Dag Eiriks blogg

Mer om eventyret og det andre Dag Eirik har gjennomført at reisebragder kan de lese om i Østlandspostens artikkel her:  Link til Østlandsposten

tirsdag 15. juni 2010 19:37

Larvik-spiller til EM

Publisert i Larvik Golfklubb

John Flessum (nr 2 fra høyre) på representasjonslaget under EM i Holland 2008.

Banen bærer det flotte navnet Franciacorta Golf Club med kallenavnet "The Wine Golf Course". I skrivende stund (tirsdag 15.6) går John sin første treningsrunde på banen for å forberede turneringen som har det offisielle navnet:  "XI European Masters Senior Championship and Cup" og spilles over tre dager med høytidlig avslutning fredag 18. juni. Spilleformen er omtrent om under Ryder Cup helgen med Four Ball, Greensome og Single konkurransen som avslutning. 

For dere som ikke husker tilbake til forrige gang John spilte ute i Europa finner dere historien her: EM i Holland

Norge har hevdet seg meget godt i EM sammenheng tidligere og tar seniorgolfen på alvor her hjemme. Alle spillere må gjennom flere kvalifiseringsrunder før uttaket skjer.

Vi avventer full rapport med bilder fra John Flessum etter hjemkomst til helgen og ønsker lykke til med konkurransen.

Side 39 av 39

Del artikkelen med andre!

FacebookTwitter

Våre hullsponsorer