Logg inn

larvikgolf

Hjem / Nyheter
A+ R A-
torsdag 11. mai 2017 21:45

Kommunal garanti

Publisert i Larvik Golfklubb

Larvik kommune ga på kommunestyremøtet 10. mai kommunal garanti til lån i samsvar med LGKs søknad.

Dermed kan golfklubben gjøre opp overfor Larvik Golfbane AS (LGB) iht de avtaler som ble vedtatt på klubbens årsmøte i desember 2016.

 

Bakgrunnen for søknaden er at Larvik Golfklubb etter de inngåtte avtaler, har forpliktet seg til å kjøpe varelager og driftsmidler fra LGB for kr 1 450 000. Dette skal finansieres ved et langsiktig lån på kr 1 000 000 samt at klubben selv betaler kr 450 000. DNB har innvilget Larvik Golfklubb et slikt langsiktig lån på kr 1 000 000 mot at klubben skaffer en kommunal garanti pålydende kr 500 000.

 

Saksdokumentene finner du - her.

torsdag 11. mai 2017 21:03

KM Foursome - stor oppslutning

Publisert i Larvik Golfklubb

Ragnhild Skilbred og Monica Kreken Randsted vant KM Foursome i dameklassen mens Bernt Håvard Olsen og Göran Spännar tok hjem seieren i herreklassen.

 

Årets klubbmesterskap Foursome ble spilt søndag 7. mai under sure forhold med kald vind og dels regn for de fleste. Dette var en stor motsetning til lørdagens 18 gr og stålende sol. Oppslutningen om årets KM var meget bra med totalt 28 lag. Takk til alle som deltok!

Resultater fra GolfBox - her.

Bilder fra denne store dagen - Facebook Larvik Golf.

lørdag 29. april 2017 12:00

KM foursome

Publisert i Larvik Golfklubb

Søndag 7. mai er det igjen tid for klubbmesterskap i foursome. Dette er en morsom spilleform hvor man spiller på lag to og to. Man slår annenhvert utslag og annenhver gang på ballen. Spilleformen brukes både i Solheim cup og Ryder cup - og i lag-NM'ene. Turneringen spilles fra klubbtee (rød / gul) over 18 hull. Handicapgrensen er 36.

 

Finn noen å spille sammen med og meld dere på! Det er en dame- og en herreklasse.

 

Medlemmer i kategoriene hverdag og spillerett - korthullsbanen betaler ikke greenfee ved deltagelse i KM Foursome.

 

Frist for påmelding er onsdag 3. mai kl 1600 i GolfBox.

fredag 28. april 2017 15:43

NSG - ny klubbkontakt

Publisert i Larvik Golfklubb

Larvik GK har fra 2017-sesongen en ny kontaktperson i Norsk Senior Golf gjennom Ørnulf Knive som har overtatt oppgaven etter Raymond Eiken.

 

Ørnulf har med dette oppgaven å være det viktige kontaktledddet mellom klubben og NSG ved å formidle informasjon, ta initiativ til aktiviteter, besørge laguttak og bistå ved turneringsgjennomføring.

 

NSG-gruppa i LGK består i øyeblikket av 12 personer - og det er god plass til flere. Les mer om NSG og deres aktiviter på NSGs hjemmesider eller ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen for nærmere informasjon.

 

En stor takk til Raymond for arbeidet han har gjort gjennom mange år som klubbkontakt.


Norsk Senior Golf (NSG) er en frittstående medlemsorganisasjon for golfspillende kvinner og menn 50+.

NSG har et nært samarbeid med Norges Golfforbund (NGF) i alle golffaglige sammenhenger og besørger Norges deltakelse i ulike Europamesterskap for kvinner og menn både lag og individuelt.

NSGs hovedoppgave er å spre Golfglede som beriker både helsa og humøret gjennom å arrangere ca. 150 golfturneringer (Senior Tour) på nesten 70 baner i Norge gjennom sesongen.

 

Les mer om NSG på deres hjemmesider.

torsdag 27. april 2017 22:39

Banevandring med regelanvending

Publisert i Larvik Golfklubb

Torsdag 4. mai kl. 1830 inviteres medlemmer til å delta i en vandring over noen hull hvor vi gjennomgår anvendelse av golfreglene som kan være til din fordel i spillet.

Vandringen er en av sesongens aktiviteter fra damekomiteen, men alle klubbens juniorer og  "herrer" inviteres også til å delta.

Forbundsdommer Stein Jodal er vandringsansvarlig.

Påmelding i GolfBox.

 

 

onsdag 26. april 2017 19:11

R&As regelapp på norsk

Publisert i Larvik Golfklubb
Når dette skrives (26. april) er den kun tilgjengelig for iOS, men den er snart også tilgjengelig for Android.
Har du ikke allerede regelappen sier du? Da går du inn i på R&As app-side hvor du finner veien videre.
 
Appen er lik for alle språk, men det er språkinnstillingen på telefonen som avgjør hvilket språk som kommer opp i appen. Er du i Tyskland, skifter du språk på telefonen din til tysk. Så får du reglene på tysk.
 
Norsk er det femte språket appen kommer med - etter engelsk, tysk, kinesisk og japansk. I golfregelsammenheng er norsk altså et verdensspråk!
 
Legg merke til at norsk tekst ikke er lagt inn til Tillegg I, II, III og IV. Dette skyldes rett og slett at jobben med å legge inn teksten var særdeles tidkrevende og komplisert, og at "golfere flest" ikke har noe nært forhold til disse delene av regelboken.
 
Les mer om hva www.norskgolf.no skriver om appen.
 
Side 6 av 40

Del artikkelen med andre!

FacebookTwitter

Våre hullsponsorer