Logg inn

larvikgolf

Hjem / Nyheter
A+ R A-
tirsdag 28. mars 2017 16:16

Greenfeesamarbeid 2017

Publisert i Larvik Golfklubb

Larvik GK har inngått greenfeesamarbeid med enkelte samarbeidsklubber.

 

Borre GK, Kongsberg GK og Nøtterøy GK

Alle hverdager har vi fritt spill hos hverandre.

Lørdag, søndag og helligdager fra kl. 1400 kr 350,-. Før kl. 1400 gjelder klubbens ordinære greenfee.

Avtalene gjelder kun for fullt betalende medlemmer.*

Juniorer fritt spill.

 

Sandefjord GK

Alle hverdager kr 250,- i greenfee.

Lørdag, søndag og helligdager fra 1400 kr 250,-. Før kl. 1400 gjelder klubbens ordinære greenfee.

Avtalene gjelder kun for fullt betalende medlemmer.*

Juniorer fritt spill.

 

*Avtalene gjelder klubbenes medlemmer som har full spillerett på hjemmebanen og i tillegg LGKs hverdagsmedlemmer.

 

Rabattene gjelder ikke turneringer hvor klubben ikke er arrangør, f.eks. NGF, NSG, MidAm eller en vanlig bedriftsturnering.

mandag 27. mars 2017 22:40

Dugnad - 1. april

Publisert i Larvik Golfklubb

Lørdag 1. april samles vi for vårdugnaden.


Vi møtes kl. 0900, gjør et godt stykke arbeid sammen før vi sammen spiser en lunsj og eventuelt spiller seasidebanen. Deltagere på dugnaden vil få fortrinn på banen denne lørdag ettermiddagen. I år spiller vi ikke dugnadsturnering.
 
Under denne dugnaden vil vi gjøre klart for sesongen. 
 
Meld også gjerne fra om du har spesialkompetanse som kan være nyttig og som du vil gi klubben som dugnadsinnsats denne dagen - eller senere. Kontakt Jonas.

Møt opp på en sosial, nyttig og hyggelig dag!
torsdag 23. mars 2017 23:35

Tap ved innløsning av aksjer

Publisert i Larvik Golfbane Skrevet av Administrator
Til tidligere aksjonærer i Larvik Golfbane AS 
 
Informasjon til de som solgte sine aksjer før 31. desember 2016 til Fritzøe Gård Golfbane AS (FGG) på deres tilbud om innløsning til A-aksjonærene datert 7. desember 2016
 
Tap vedrørende salg av aksjen i Larvik Golfbane AS, org nr. 987 650 834, skal føres opp i skattemeldingen (tidligere selvangivelsen) for 2016. Dato for salget vil i de fleste tilfeller være 31. desember 2016.
 
Du skal motta en aksjeoppgave, skjema RF-1088 som viser hvilke aksjer du eier og hvilke aksjer du solgte i fjor fra Skatteetaten. Skatteetaten begynte utsendingen av disse skjemaer 23. mars. Du har også tidligere år som aksjonær i Larvik Golfbane AS mottatt slikt skjema med spesifikasjon over de aksjer du eide ved utgangen av året. Se eventuelt blant dine dokumenter på Altinn. RF-1088 inneholder også de nødvendige opplysninger i fm ditt tidligere aksjeinnehav i Larvik Golfbane AS med bl.a. anskaffelsesdato, antall aksjer, inngangsverdi per aksje, inkl. omkostninger (som var din kostpris for aksjen). Se også bildet ovenfor som eksempel fra aksjeoppgaven 2016.
Dersom opplysningene fra tidligere år på RF-1088 ikke stemmer, skulle du ha korrigert dette ved innleveringen av tidligere års selvangivelser. Du kan eventuelt korrigere dette i fm innsending av skattemeldingen 2016.
 
Informasjonen fra dette skjemaet skal være overført til skattemeldingen (selvangivelsen) din, under korrekte poster (Tap i post 3.3.8). Se også veiledningen til skattemeldingen.
Dersom aksjonærregisteret av en eller annen årsak mangler opplysninger for denne aksjen, vil posten ikke være ferdig utfylt og du må beregne tapet selv. Det samme gjelder dersom du mener beregningen på skjemaet er feil.
 
Kostpris (inngangsverdien) er den summen du betalte for aksjen ved ervervet. Det foreligger ulike avtaler om hva reell kjøpesum var, avhengig av eventuelt tidligere innbetalt innmeldingsavgift og/eller låneinnskudd til FGG. Kostprisen fremgår av RF-1088. Pålydende per aksje er kr 1 000,-.
 
Beregning:
Salgssum for aksjene skal ifølge avtale med kjøper utgjør kr     100
Kostpris, ifølge egen beregning                                           kr xx xxx
Differanse, dvs. tap ved salg av aksjen i 2016                     kr yy yyy
 
Tapet føres opp i selvangivelsen post 3.3.8.
 
Tapet gir grunnlag for en skattereduksjon for 2016 med 25 %.
 
tirsdag 28. mars 2017 15:02

Vårslipp på golfbanen

Publisert i Larvik Golfklubb

Breaking news - fredag!

Værforholdene har endret seg til det bedre, og vi kan tilby spill på seasidebanen (18-hullsbanen) med ordinære greener og utslagssteder. Finn frem køller og bag'en og børste bort vinterrusten!

Banen er åpen for spill lørdag 1. (etter dugnaden) og søndag 2. fra kl. 0900 til 1600 med tidsbestilling av starttider i GolfBox. Utenom dette er banen stengt.

Greenfee kr 500,- / kr 250,- for juniorer tom 19 år.

 

Vi har også tilbud i shopen og servering i kafeen.

 

I år vil alle LGKs medlemmer som ikke har betalt fakturaen med årsavgift og spilleavgift ved forfall bli registrert med utestående til klubben. Din tilgang til å bestille starttider i GolfBox og spille (på alle baner i Skandinavia) eller turneringsdeltagelse vil være stengt til fakturaen er betalt. Gjør derfor gjerne opp ditt mellomværende i dag.

Rangen og korthullsbanen er åpne hver dag.

 

Vi kommer tilbake med opplysninger når banen kan åpne med ordinære greener og ønsker alle velkommen til en ny sesong!

tirsdag 21. mars 2017 14:43

Betalt årets avgifter?

Publisert i Larvik Golfklubb

Årets avgifter ble fastsatt på årsmøtet 16. februar og har etter dette blitt fakturert medlemmene.

 

Vennligst benytt KID-koden som står på din faktura når du betaler. Dette letter arbeidet med å holde innbetalingene a jour og ikke minst at din innbetaling blir registrert på deg!

 

I år vil alle som ikke har betalt fakturaen ved forfall bli registrert med utestående til klubben. Din tilgang til å bestille starttider i GolfBox og spille (på alle baner i Skandinavia) eller turneringsdeltagelse vil være stengt til fakturaen er betalt.

 

Gjør gjerne opp ditt mellomværende i dag.

torsdag 09. mars 2017 22:55

Kan du bidra?

Publisert i Larvik Golfklubb

Vi er nå i full gang med drift av bane og anlegg i egen regi av Larvik Golfklubb. Golf er et spill vi alle liker godt og det er meget viktig for oss som idrettsklubb at vi har et godt opplegg for rekruttering, ivaretagelse og sportslig virksomhet. I den forbindelse er det behov for frivillige til flere komiteer - Veien til Golf/VTG (rekruttering/ivaretagelse), Turnering og Junior (bredde barn og ungdom).

 

Hvis du ønsker å bidra, vennligst send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen og fortell hvilken komité du kan tenke deg å være med i. Du forplikter deg ikke til noe ved å sende e-post. Undertegnede er sportslig ansvarlig i klubben og fordeler spesifikke oppgaver som du da kan velge å takke ja eller nei til.

 

For å få bra kvalitet på det sportslige og rekrutterende arbeidet i klubben er vi avhengig av en frivillig innsats fra våre medlemmer. Håper at du kan være med å bidra. Ser frem til en ny sesong!

 

Med vennlig hilsen Henrik

Side 7 av 40

Del artikkelen med andre!

FacebookTwitter

Våre hullsponsorer