Logg inn

larvikgolf

Hjem / Nyheter / Administrator
A+ R A-
Administrator

Administrator

Webside URL:

Oppdaterte hjemmesider kommer

onsdag 20. juni 2018 20:32 Publisert i Larvik Golfklubb

Hjemmesidene vil i løpet av få dager bli oppdatert. Vi har hatt problem med sidene og dagens utgave er ikke oppdatert med all informasjon.

Vi beklager dette, men håper på forståelse? 

 

Åpner lørdag 5. mai

torsdag 03. mai 2018 11:04 Publisert i Larvik Golfklubb

Seasidebanen åpner for sesongen lørdag 5. mai.

Tidsbestilling i GolfBox. Greenfee kr. 350,-.

Dessverre har også vi skader etter vinteren slik at vi ved sesongstart har neon provisoriske greener og noen matteutslag. Antallet provisoriske reduseres fortløpende når Course manager anser flatene for spillbare uten å øke skadeomfanget.

 

Proshop og kafé sesongåpner lørdag 5. mai.

Rangen er åpen med bruk av bankkort på ballmaskinen.

Korthullsbanen er åpen, men hull 8 er stengt pga. skader.

Åpent tirsdag 1. mai

søndag 29. april 2018 23:04 Publisert i Larvik Golfklubb

Seasidebanen (18-hullsbanen) er åpen for spill tirsdag 1. mai fra kl. 0910. Tidsbestilling i GolfBox frem til kl. 17., deretter er det ballrenne ut dagen. Greenfee kr. 300,-. Det er noen provisoriske greener og noen matteutslag - ikke handicaptellende. 

 

Banen er dessverre stengt for spill mandag 30. og fra onsdag 2. mai og inntil videre. Men vi ser ikke bort fra at vi snart kan åpne for sesongen. Følg med på hjemmesiden!

Proshop og kafé er åpnet tirsdag 1. mai mellom kl. 0900 og 1700.

NSG Classic Tour - baneguide

torsdag 26. april 2018 20:56 Publisert i Seniorkomiteen

Baneguide for Norsk Senior Golf Classic Tour kan du laste ned til din iPhone/Android-telefon fra GLFR (www.glfr.com). Søk deretter opp Larvik som bane - og NSG Classic Tour kan da lastes ned kostnadsfritt. 

Flere norske baner har etterhvert baneguide fra GLFR slik at din app kan brukes på flere baner.

Om du ønsker å ikke bli forstyrret av telefonen på banen og/eller ønsker å bibeholde batteriet - sett telefonen i flight modus. Baneguiden vil allikevel fungere.

Vi har ikke trykket versjon av baneguiden.

Du kan også se på banekartbaneguide og scorekort på våre hjemmesider.

Status 26. april

torsdag 26. april 2018 20:36 Publisert i Larvik Golfklubb

Medlemmer og gjester spør mange ganger daglig om status på muligheter for spill på anlegget. Vinteren har satt sine spor hos oss som på mange andre golfbaner. Det arbeides derfor hardt og energisk for å kunne åpne banen med tilfredstillende flater, men la den hvile i denne kritiske fasen slik at langvarige skader mest mulig unngås.

Gjeldende informasjon er den som står på hjemmesiden og Facebook. Ved endringer vil det bli gitt oppdatert informasjon begge steder.

Status per 26. april er:

  • Driving rangen er åpen. Baller fra ballmaskin - bruk bankkort.
  • Korthullsbanen er åpen for sesongen, men dessverre er hull 8 satt ut av spill inntil videre.
  • Seasidebanen (18-hull) er stengt, men vil være åpen for spill tirsdag 1. mai fra kl. 0910 med tidsbestilling i GolfBox. Det vil være flere provisoriske greener og noen matteutslag. Greenfee kr. 300,-. 
  • Proshop og kafé er åpen i helgen og tirsdag 1. mai.

Banespill for nye golfere

mandag 23. april 2018 13:32 Publisert i Ukategorisert

Alle medlemmer som føler seg usikker på å spille på store banen er velkommen til å være med. Her går vi ut for å har det gøy, kanskje med en texas-scramble… eller bare individuelt spill (avhengig av hvor mange som er med). 

Du kan gjerne bruke bronse- eller sølv-utslag. 
 
Etablerte medlemmer fungerer som faddere og veiledere - fremfor alt på spilletempo. Dette er ikke turnering der vi må være nøye med golfreglene - her er det lov å “leke” golf (til og med kaste frem ballen et stykke hvis svingen krangler). Vi spiller 7 eller 9 hull - holder på i maks. to timer. Dette er en perfekt tilbud å melde deg på hvis du har tatt et VTG-kurs i det  siste, eller helt enkelt føler at du ønsker hyggelig selskap for å bli tryggere på banen. 
 
Krav for å melde seg på: at du er medlem i Larvik Golfklubb eller har gått VTG-kurs på Larvik i løpet av 2017 / 2018 og at du da tatt den obligatoriskke fadderrunden. 
 
Oppmøte: kl 18.00 på utsiden av klubbhuset (varm gjerne opp i forkant)
 
Dato: vi spiller sammen på følgende mandager: 14. mai, 18. juni, 20. august, 17. september.
 
Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen senest torsdagen før runden (viktig for vår planlegging). 
 
Velkommen!

 

 

Juniorenes sesongavslutning

mandag 23. april 2018 12:47 Publisert i Juniorkomiteen

Søndag 21. oktober for alle i Rookie- og Future team.

13.00 - samling og oppvarming på rangen

13.30 - spill på korthullsbanen

15.00 (ca.) - forfriskninger etter runden og takk for sesongen

 

Påmelding til Henrik ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen ) senest torsdag 19. oktober

Gratis VTG-kurs

tirsdag 15. mai 2018 08:26 Publisert i Larvik Golfklubb
Vi arrangerer et gratis kurs kun for inviterte av våre medlemmer. Det finnes køller for utlån og teorimateriell på plass. Husk klær etter vær. 
 
Kurset er helt gratis og kvalifiserer for handicap 54 når den obligatoriske fadderrunden er gjennomført. 
 
Vi ber her våre medlemmer om hjelp med å melde på nye golfere på kurset. Medlemmet fungerer som fadder for den nye golferen og bør være til stede ved oppstart. 
Ved stor påmelding er det også behov for hjelpere med gjennomføring (avklares på forhånd). 
Henrik er kurssjef og styrer undervisningen. Dugnad sammen for nye golfere! 
 
Påmelding gjøres av medlemmet senest 28. mai til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen (vennligst oppgi navn, mobil, e-post og om det er behov for lån av køller). 
 
Medlemskap: kursdeltagere får spille gratis på korthullsbanen i hele 2018. Spill på seasidebanen (18-hullsbanen) for kr. 200,- per 18-hullsrunde. Dette er det samme som om for de som har deltatt i en “betalende VTG”. 
For å få tilgang i GolfBox (bestilling av starttid og eventuell nedjustering av handicap) må deltagere på dette kurs melde seg inn i Larvik GK. Info på kurs om våre ulike medlemskategorier.
 
Tid: kl. 12.00-18.00 både lørdag og søndag - oppmøte i proshop 10 min. før start. 
 
Program: trening av alle ulike slag, tur på store banen, spill på korthullsbanen, gjennomgang av regler, scorekort/handicap og hvordan passe inn i trafikken på banen, veien videre etter kurs.
 
 
Velkommen til en hyggelig golfopplevelse!
 
Henrik Björelind - trener
e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen  
 

Åpent i helgen

tirsdag 17. april 2018 19:08 Publisert i Larvik Golfklubb

Seasidebanen vil være åpen for spill lørdag 21. og søndag 22. med vinteroppsett, dvs. både bruk av utslagsmatter og provisoriske greener. Banen er dermed ikke satt opp handicaptellende.

Tidsbestilling i GolfBox. Klubben avholder dugnad lørdag formiddag, deretter er banen reservert en tid for de som deltar på dugnaden. Deretter og på søndag er det tidsbestilling i GolfBox. Banen er igjen stengt etter avsluttet spill på søndag. Når vi igjen vil åpne for spill avhenger av naturens gang.

Greenfee kr. 300,-.

 

Korthullsbanen (oppdatert 22. april) har åpnet for sesongen. Denne har også preg av en hard vinter, og dessverre er ikke hull 8 i spill for tiden. Stenging av korthullsbanen mot slutten av 2017-sesongen har medført at banen ikke har tatt så mye skade av vinteren som den mest sannsynlig ville gjort med spill utover mot juletider.

 

Driving rangen er åpen med bruk av poletter eller bankkort for kjøp av baller. Rangen er stengt under dugnaden lørdag 21. frem til ca. kl. 12.

 

Proshop, Servicepunkt og kafé er åpne lørdag kl. 0830-1600 og søndag kl. 0900-1600. Utover dette er det stengt i påvente av sesongåpning.

 

Vi henstiller til medlemmer og andre som lurer på hvordan forholdene er etc. å følge med på hjemmesiden og på Facebook for status og oppdatering. Administrasjonen har behov for arbeidsro for å klargjøre for åpning av anlegget. Vi håper på (og forventer) forståelse og respekt for dette.

 

Dugnad - 21. april

tirsdag 17. april 2018 14:30 Publisert i Larvik Golfklubb

Lørdag 21. april samles vi for vårdugnaden.


Vi møtes kl. 0900, gjør et godt stykke arbeid sammen før vi tar en lett lunsj sammen - ca. kl. 1200.
Deretter blir det muligheter for spill på seasidebanen med "vinteroppsett". Starttider kl. 1200-1350 er reservert for deltagere på dugnaden. Registrer ditt ønske om starttid i proshopen før dugnaden (kl 0830-0855).
 
Under denne dugnaden vil vi gjøre klart for sesongen både rundt klubbhuset, treningsområdene og på begge banene.

Møt opp på en sosial, nyttig og hyggelig dag!
Side 1 av 38

Del artikkelen med andre!

FacebookTwitter

Våre hullsponsorer