Logg inn

larvikgolf

Hjem / Nyheter / Larvik Golfbane / Akuttmedisinsk beredskap
A+ R A-
torsdag 08. september 2016 21:56

Akuttmedisinsk beredskap

Vi har hatt oppmerksomhet rundt akuttmedisinsk beredskap på anlegget vårt i det siste. Banene og treningsområdene benyttes av et stort antall medlemmer og besøkende, og naturligvis kan akutt, alvorlig sykdom forekomme her som andre steder. For å være forberedt på slike tilfeller er det nå bl. a. plassert en såkalt hjertestarter på veggen i korridoren ved toalettene. Den er ganske enkel å bruke og er delvis selvinstruerende. Dessuten har alle ansatte gjennomgått kurs i førstehjelp og i bruken av dette apparatet.

For å få tak i hjertestarteren hvis noen faller om på banen må selvfølgelig Servicepunktet kontaktes så fort som mulig – tlf. 33 14 01 40, eller få hentet den på annen måte.

Men aller først skal man kontakte ambulansetjenesten på tlf. 113.

 

Vi oppfordrer videre våre medlemmer til å laste ned Stiftelsen Norsk Luftambulanses gratis nød-app Hjelp 113-GPS. Appen finnes på alle de tre store mobilplattformene Apple iPhone, Googles Android og Microsoft Windows Phone.

Den er meget smart (og gratis) og gir din nøyaktige posisjon enten du er på tur i skog og mark, på fjellet, hvis det er mobildekning, eller på golfbanen. Trykker man på appen kommer koordinatene for din posisjon opp.


Ønskes det kontakt med 113 – AMK-sentralen for råd/hjelp/ambulanse, trykker man en gang til på rød knapp og settes så i direkte kontakt med AMK-sentralen. De vil da be om at du leser opp koordinatene som fremkommer, og de kan nøyaktig finne deg/dere, den syke/skadde, i terrenget. Å komme raskt til uten unødig tap av tid og unngå misforståelser i en nødsituasjon er meget viktig.

Vi henstiller derfor til alle medlemmer som har disse typene telefoner å laste ned denne appen.

Sist endret søndag 15. oktober 2017 19:21
Login to post comments

Del artikkelen med andre!

FacebookTwitter

Våre hullsponsorer