Logg inn

larvikgolf

Hjem / Nyheter / Larvik Golfbane / Baneguide app
A+ R A-
fredag 07. oktober 2016 10:28

Baneguide app

Larvik Golf har gleden av å tilby en elektronisk baneguide som benytter smarttelefonens GPS. Denne baneguiden er utarbeidet for første gang i Norge i samarbeid med vår danske leverandør Ingenium Golf.  Senere vil vi også kunne tilby en papirversjon, se eksempel - her.
 
Ingenium Golf tilbød alle tilskuere under Europatourens Made in Denmark på Himmerland i 2016 en tilsvarende elektronisk baneguide.
Hva gjør du for å kunne bruke baneguiden?
  • Last ned app'en (for iPhone/iPad og for Android) "GLFR" - her
  • Registrer deg som ny bruker. Du kan bruke samme innlogging for andre norske baner som også har kommet til etterhvert og for svenske og danske baner.
  • Banen du skal laste ned er Larvik Golfklubb / Fritzøe Gård Golfbane hvor vi har både seasidebanen og korthullsbanen som valgmuligheter.
Hvordan bruker jeg app'en på banen? 
Det vises hvor langt det er fra de du er til senter green på hvert hull. Andre funksjonaliteter - se vedlagte fil (lastes ned) "Course Guide App Infographic". Du kan zoome inn/ut på vanlig måte på telefonen.
Du kan også benytte baneguiden til å noterer din score underveis. Det er ikke kobling mellom baneguiden og GolfBox.
 
Prøv den gjerne ute på banen eller fra godstolen der du er. Du får raskt en forståelse av bruken.
 
GPS fungerer også i flymodus.
Noen liker det best å ikke bli forstyrret av e-post, telefonsamtaler og SMS-meldinger på banen og derfor fungerer GLFR også hvis du setter telefonen i flymodus.  De digitale banedata er lagret lokalt på din telefon når du har lastet ned guiden. Ditt scorekort er også lagret på telefonen og synkroniserer med GLFR-serveren så snart tilkoblingen er tilbake. Du kan også bruke den innebygde avstandsmåleren i flymodus da GPSen ikke blir påvirket av det, og ikke krever nettverkstilkobling. Vær imidlertid oppmerksom på at det kan ta litt lengre tid enn vanlig å finne posisjonen din hvis du ikke har noe nettverk.
 
Vi hører gjerne dine kommentarer til denne baneguiden slik at vi kan ta med oss tilbakemeldinger inn i arbeidet med nye versjoner. Tilbakemeldinger på vår undersøkelse kan du gi - her.
 

Sist endret lørdag 20. mai 2017 09:32
Login to post comments

Del artikkelen med andre!

FacebookTwitter

Våre hullsponsorer