Logg inn

larvikgolf

Hjem / Nyheter / Larvik Golfklubb / Gratis VTG-kurs
A+ R A-

Gratis VTG-kurs

Vi arrangerer et gratis kurs kun for inviterte av våre medlemmer. Det finnes køller for utlån og teorimateriell på plass. Husk klær etter vær. 
 
Kurset er helt gratis og kvalifiserer for handicap 54 når den obligatoriske fadderrunden er gjennomført. 
 
Vi ber her våre medlemmer om hjelp med å melde på nye golfere på kurset. Medlemmet fungerer som fadder for den nye golferen og bør være til stede ved oppstart. 
Ved stor påmelding er det også behov for hjelpere med gjennomføring (avklares på forhånd). 
Henrik er kurssjef og styrer undervisningen. Dugnad sammen for nye golfere! 
 
Påmelding gjøres av medlemmet senest 28. mai til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen (vennligst oppgi navn, mobil, e-post og om det er behov for lån av køller). 
 
Medlemskap: kursdeltagere får spille gratis på korthullsbanen i hele 2018. Spill på seasidebanen (18-hullsbanen) for kr. 200,- per 18-hullsrunde. Dette er det samme som om for de som har deltatt i en “betalende VTG”. 
For å få tilgang i GolfBox (bestilling av starttid og eventuell nedjustering av handicap) må deltagere på dette kurs melde seg inn i Larvik GK. Info på kurs om våre ulike medlemskategorier.
 
Tid: kl. 12.00-18.00 både lørdag og søndag - oppmøte i proshop 10 min. før start. 
 
Program: trening av alle ulike slag, tur på store banen, spill på korthullsbanen, gjennomgang av regler, scorekort/handicap og hvordan passe inn i trafikken på banen, veien videre etter kurs.
 
 
Velkommen til en hyggelig golfopplevelse!
 
Henrik Björelind - trener
e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen  
 
Login to post comments

Del artikkelen med andre!

FacebookTwitter

Våre hullsponsorer