Logg inn

larvikgolf

Hjem / Nyheter
A+ R A-
onsdag 28. februar 2018 12:52

Daragh tilbake til Irland

Publisert i Larvik Golfklubb

Det er med stor beklagelse styret er informert om at vår dyktige head greenkeeper har sagt opp sitt arbeidsforhold med klubben.

Vi takker ham for den kjempeinnsatsen han har gjort de siste fire år hos oss. Vi har hatt en kjempebra bane med flotte greener og fairways.

Vi ønsker ham lykke til videre når han nå flytter tilbake til Irland.

For styret

Jon Kåre

 

Daragh blir hos oss i noen måneder til. Det arbeides med å løse de utfordringer vi står overfor ved denne hjemreisen.

tirsdag 27. februar 2018 00:17

Vårmiddag 7. mars

Publisert i Larvik Golfklubb
Hei alle LGK damer!
 
Det er minusgrader og en masse snø ute. Under snøen finnes en golfbane som ligger og venter på oss. For å gjør ventetiden litt kortere så inviterer vi alle damer til 
 
vårmiddag onsdag 7. mars kl. 18.30 i klubbhuset.
 
Vi spiser en gryterett med salat. Kaffe og kake. Pris kr 150,-
 
Etter middagen snakker vi om den kommende sesongen. Vi kommer i år legge stor vekt på medlemsrekruttering og hvordan vi best tar hand om nye spillere. For dette kreves en stor faddervirksomhet. Naturligvis kommer vi å snakke om turneringer, reiser til andre klubber, reise med overnatting, samt alt annet som dere ønsker å snakke om.
 
Hvis du kjenner noen som tenker på å begynne med golf, så ta med den "damen".
 
Påmelding senest mandag 5. mars i GolfBox eller til Anna-Karin på tlf. 916 26 868, e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
 
NB - Det blir ikke noen middag 22. februar eller 22. mars som vi snakket om tidligere.
 
Alle damer er hjertelig velkomne! 
torsdag 08. februar 2018 16:02

Årsmøte 15. februar

Publisert i Larvik Golfklubb
Protokoll fra årsmøte - her.
 
Larvik Golfklubb (LGK) avholder årsmøte torsdag 15. februar 2018 kl. 1800 i lokalene til Spiseriet Indisk Tandoori, Storgata 51 (tidl. Storgata 24), Larvik. Lokalene var tidligere kjent som Kaffistova.
 
Registrering av fremmøtte fra kl. 1730.
 
Det vil også bli gitt en redegjørelse av den aktuelle situasjonen.
 
For å ha stemmerett på LGKs årsmøte og være valgbar må man være fylt 15 år, vært medlem av klubben i minst én - 1 - måned og ha oppfylt medlemsforpliktelsene. Ingen kan møte eller avgi stemme ved fullmakt.
Saker til behandling er omtalt i Larvik Golfklubbs lover § 15.

1. Godkjenne de stemmeberettigede
2. Godkjenne innkallingen, sakliste og forretningsorden
3. Velge dirigent, sekretær samt to medlemmer til å underskrive protokollen
4. Behandle klubbens årsmelding, herunder eventuelle gruppeårsmeldinger
5. Behandle klubbens regnskap i revidert stand
6. Behandle forslag og saker
7. Fastsette medlemskontingent
8. Vedta klubbens budsjett
9. Behandle klubbens organisasjonsplan
10. Engasjere statsautorisert / registrert revisor til å revidere klubbens regnskap
11. Foreta følgende valg:

a) Leder og nestleder
b) Tre styremedlemmer og to varamedlemmer
c) Øvrige valg i henhold til årsmøtevedtatt organisasjonsplan, jfr. pkt. 9
d) Kontrollkomité med 2 medlemmer og 2 varamedlemmer
e) Representanter til ting og møter i de organisasjonsledd klubben har representasjonsrett eller gi styret fullmakt til å oppnevne representantene
f) Valgkomité med leder og to medlemmer og ett varamedlem for neste årsmøte

I henhold til LGKs lover § 13 må forslag som skal behandles på klubbens årsmøte være sendt til styret innen 1. februar 2018.
 
Fullstendig saksliste og andre nødvendige saksdokumenter (årsrapport) til årsmøtet i LGK vil du kunne finne på denne hjemmesiden for nedlastning (vedlegg nederst). Disse dokumentene ble lagt ut torsdag 8. februar. Informasjon om saksdokumentene ble også sendt som nyhetsbrev til medlemmene samme dag.
 
Ønskes saksdokumentene oversendt per post, vennligst gi beskjed til administrasjonen på tlf. 33 14 01 40 eller per e-post til klubben(a)larvikgolf.no.
 
Vennligst ta med din kopi til årsmøtet!
 
Vi minner også om felles sosial sammenkomst etter årsmøtet på Spiseriet Indisk Tandoori - samme bygg som årsmøtet. Les mer på våre hjemmesider - her.
 
Sakspapirer og protokoll fra årsmøter i 2017
 
 
mandag 05. februar 2018 23:40

På Spiseriet etter årsmøtet

Publisert i Larvik Golfklubb

Bli med på en felles sosial sammenkomst etter klubbens årsmøte torsdag 15. februar på Spiseriet Indisk Tandoori, Storgaten. Samme bygg som vi har årsmøtet.

 

Den enkelte betaler selv sin mat og drikke - hyggelig sosialt samvær bidrar alle med :)

 

Vi ønsker din påmelding innen mandag 12. kl. 1800 med opplysninger om hva du ønsker av mat. Et godt forslag skal være

13.  Spiseriets Nanruller. Kr 99,– (G-E-M)

Nanbrødruller med marinert og tandoorgrillet kjøtt. Velg mellom lam, biff, kylling og kylling m/hvitløk.

 

Menyen kan du se på Spiseriets hjemmeside.

 

Ved påmeldingen (i GolfBox) håper vi du kan gi oss best mulig opplysninger om menyvalget slik at serveringen etter årsmøtet går etter tidsskjemaet (uten unødvendig leting).

mandag 22. januar 2018 21:07

Magnus - i NGFs talentutviklingsgruppe

Publisert i Larvik Golfklubb

Magnus Kreken-Randsted inngår i NGFs talentutviklingsgruppe 2018.

De siste dager har Henrik og Magnus deltatt på NGF Team Norway Junior og talentutvikling sin treningsleir på Mar Menor. Strålende vær og gode forhold for fortsatt utvikling. Både trener og spiller har fine rammer sammen med NGF.

mandag 15. januar 2018 14:16

Handicaprevisjon gjennomført

Publisert i Larvik Golfklubb

Årsrevisjonen av medlemmers handicap er nå godkjent av klubbens handicapkomitè.

 

Ved årsrevisjonen ser komiteen på hvert enkelt medlems - de som har Larvik GK som hjemmeklubb - scorearkiv i GolfBox, og gjør en beregning og eventuell handicapjustering. Etter beregningen kan en spiller få et nytt justert handicap eller bli stående med det samme handicap som ved sesongslutt 2017. Avhengig av hvor mange handicaptellende runder man har registrert i GolfBox får man enten et EGA handicap eller et EGA turneringshandicap.

 

En handicaprevisjon er en ”skjønnsmessig justering” av handicap for spillere i handicapkategori 1-5 (+5 – 36), basert på spillerens registrerte runder. En handicaprevisjon skal gjøres for enkeltspillere, grupper av spillere eller alle medlemmer som har Larvik Golfklubb som sin hjemmeklubb (unntatt spillere i handicapkategori 6), minst én gang per år og da helst etter avsluttet sesong med en ”årsrevisjon”. Handicapkomiteen kan også foreta en revisjon gjennom sesongen på grunnlag av registrerte handicaptellende runder.

 

Basert på minimum åtte scorer over de siste 12/24 mnd. beregnes etter 2017-sesongen et handicapintervall man justerer EGA handicap i forhold til. I tidligere årsrevisjoner (tom 2015) ble handicapet justerte i forhold til medianen. Spillerens tellende runder for året omregnes til handicapintervallet spilleren med høyest statistisk sannsynlighet bør være innenfor for å ha oppnådd det antall Stableford-poeng som er registrert. Hvis den aktuelle spillerens handicap er utenfor dette området, blir handicapet justert mot intervallet, men med enkelte begrensninger.

Eksempel - En spiller med handicap 15,3 har i 2017 registrert 10 tellende score med Stableford-poeng mellom 21 og 29. Disse er beregnet ved hjelp av GolfBox etter bestemmelsene i EGA Handicap System til et handicapområde mellom 17,0 og 21,2. Når spillerens handicap er under den nedre grensen, justeres han med to slag opp til handicap 17,3.

 

Selve årsrevisjonen er gjennomført og godkjent av klubbens handicapkomité. Alle medlemmer får beskjed om resultatet av årsrevisjonen for sitt handicap i GolfBox. De som har valgt å få meldinger fra GolfBox på e-post, har mottatt en e-post om årsrevisjonen. Det er kun runder registrert og godkjent av markør i GolfBox som blir tatt med i revisjonen. 

 
21 medlemmer har fått satt handicapet opp med 1, 2 eller 3 poeng fordi de registrerte rundene viser at handicapet er for lavt. Tilvarende etter 2016 var 31 medlemmer. 1 medlem har fått satt handicapet ned med 1 fordi de registrerte rundene viser at handicapet er for høyt. 
286 medlemmer har kun registert tre eller færre runder gjennom sesongen. Disse vil ikke få et såkalt EGA turneringshandicap, men EGA Handicap fordi de ikke har registrert minst fire handicaptellende runder i 2017. Dette vil for de fleste ikke ha noen praktisk betydning da de ikke spiller turneringer hvor det er krav til EGA turneringshandicap. Du som har mistet ditt EGA turneringshandicap får det automatisk tilbake når du har registrert tre handicaptellende runder i 2018.

Revisjonen viser at det i tillegg til turneringsspill er viktig å registrere handicaptellende selskapsrunder for å få et så riktig spillehandicap som mulig. Det er også viktig å registrere flest mulig runder, både i buffersonen og under. Disse kan være utslagsgivende ved neste revisjon. Faktisk kan også runder under buffersonen ha en positiv innvirkning på neste års handicap.

 

Hvis du har spørsmål om revisjonen kontakter du handicapkomiteen.

Revisjonen er gjennomført etter de nye handicapbstemmelser fra 1. januar 2016 som er fastsatt av det euopeiske golfforbundet (EGA). Du finner mer informasjon om EGA Handicap System på NGFs hjemmesider.

 

Lykke til med golfen i 2018!

Husk å registrere flere selskapsrunder når sesongen starter :-)

Fra 2020 kommer det omfattende endringer i handicapbestemmelsene. Det anbefales på det sterkeste å spille og registrere flest mulig runder før 2020 da beregningene ved fastsettelse av handicap vil bli vesentlig endret. Og - registrer helst score hull for hull, ikke kun antall Stablefordpoeng. Mer info om det nye handicapsystemet vil komme senere.

 

Og husk at de tidligere mottatte golfkortet og Gobex-kortet også skal benyttes i 2018 - ikke kast de når du rydder opp i golfbag'en.

Side 2 av 40

Del artikkelen med andre!

FacebookTwitter

Våre hullsponsorer