Logg inn

larvikgolf

Hjem / Nyheter
A+ R A-
lørdag 14. januar 2017 00:01

Handicaprevisjon gjennomført

Publisert i Larvik Golfklubb

Årsrevisjonen av medlemmers handicap er nå godkjent av klubbens handicapkomitè.

 

Ved årsrevisjonen ser komiteen på hvert enkelt medlems - de som har Larvik GK som hjemmeklubb - scorearkiv i GolfBox, og gjør en beregning og eventuell handicapjustering. Etter beregningen kan en spiller få et nytt justert handicap eller bli stående med det samme handicap som ved sesongslutt 2016. Avhengig av hvor mange handicaptellende runder man har registrert i GolfBox får man enten et EGA handicap eller et EGA turneringshandicap.

 

En handicaprevisjon er en ”skjønnsmessig justering” av handicap for spillere i handicapkategori 1-5 (+5 – 36), basert på spillerens registrerte runder. En handicaprevisjon skal gjøres for enkeltspillere, grupper av spillere eller alle medlemmer som har Larvik Golfklubb som sin hjemmeklubb (unntatt spillere i handicapkategori 6), minst én gang per år og da helst etter avsluttet sesong med en ”årsrevisjon”. Handicapkomiteen kan også foreta en revisjon gjennom sesongen på grunnlag av registrerte handicaptellende runder.

 

Basert på minimum åtte scorer over de siste 12/24 mnd. beregnes etter 2016-sesongen et handicapintervall man justerer EGA handicap i forhold til. I tidligere årsrevisjoner ble handicapet justerte i forhold til medianen. Spillerens tellende runder for året omregnes til handicapintervallet spilleren med høyest statistisk sannsynlighet bør være innenfor for å ha oppnådd det antall  Stableford-poeng som er registrert. Hvis den aktuelle spillerens handicap er utenfor dette området, blir handicapet justert mot intervallet, men med enkelte begrensninger.

Eksempel - En spiller med handicap 15,3 har i 2016 registrert 10 tellende score med Stableford-poeng mellom 21 og 29. Disse er beregnet ved hjelp av GolfBox etter bestemmelsene i EGA Handicap System til et handicapområde mellom 17,0 og 21,2. Når spillerens handicap er under den nedre grensen, justeres han med to slag opp til handicap 17,3.

 

Selve årsrevisjonen er gjennomført og godkjent av klubbens handicapkomité. Alle medlemmer får beskjed om resultatet av årsrevisjonen for sitt handicap i GolfBox. De som har valgt å få meldinger fra GolfBox på e-post, har mottatt en e-post om årsrevisjonen. Det er kun runder registrert og godkjent av markør i GolfBox som blir tatt med i revisjonen. 

 
31 medlemmer har fått satt handicapet opp med 1, 2 eller 3 poeng fordi de registrerte rundene viser at handicapet er for lavt. 1 medlem har fått satt handicapet ned med 1 fordi de registrerte rundene viser at handicapet er for høyt. 
306 medlemmer har kun registert tre eller færre runder gjennom sesongen. Disse vil ikke få et såkalt EGA turneringshandicap, men EGA Handicap fordi de ikke har registrert minst fire handicaptellende runder i 2016. Dette vil for de fleste ikke ha noen praktisk betydning da de ikke spiller turneringer hvor det er krav til EGA turneringshandicap. Du som har mistet ditt EGA turneringshandicap får det automatisk tilbake når du har registrert tre handicaptellende runder i 2017.

Revisjonen viser at det i tillegg til turneringsspill er viktig å registrere handicaptellende selskapsrunder for å få et så riktig spillehandicap som mulig. Det er også viktig å registrere flest mulig runder, både i buffersonen og under. Disse kan være utslagsgivende ved neste revisjon. Faktisk kan også runder under buffersonen ha en positiv innvirkning på neste års handicap.

 

Hvis du har spørsmål om revisjonen kontakter du handicapkomiteen.

Revisjonen er gjennomført etter de nye handicapbstemmelser fra 1. januar 2016 som er fastsatt av det euopeiske golfforbundet (EGA). Du finner mer informasjon om EGA Handicap System på NGFs hjemmesider.

 

Lykke til med golfen i 2017!

Husk å registrere flere selskapsrunder når sesongen starter :-)

 

Og husk at de tidligere mottatte golfkortet og Gobex-kortet også skal benyttes i 2017 - ikke kast de når du rydder opp i golfbag'en.

lørdag 07. januar 2017 11:58

Medlemsfordeler i 2017

Publisert i Larvik Golfklubb

Etter påtrykk fra medlemmene gjentar vi tidligere års suksess og tilbyr kjøp av medlemsfordeler på golfbanen. Ved å velge årets Eaglepakke eller ved kjøp av smartkort, viser du din tilhørighet til golfmiljøet i Larvik og bidrar til at vi fort satt kan ha ett av Norges flotteste golfanlegg. Samtidig gjør du golfhverdagen enklere - for deg selv eller den du vil gi den til.

 

Fordelsprogrammet tilbys kun i en begrenset periode - tom. onsdag 25. januar. 

 

Innholdet i årets Eaglefordelspakkene er bl.a. 20 % rabatt på klær og sko hele sesongen, og 10 % rabatt på golfkøller og bager. Ønsker du en bedre mestringsfølelse ved golfspillet? 3 protimer og gratis rangeballer er inkludert i 2017-pakken. Se kjøpsblanketten for en fullstendig fordelsoversikt. 

Kjøpsblanketten kan du sende inn elektronisk fra vår hjemmeside eller last den ned for utfylling og innsending.

 

Hvorfor ikke kjøpe et smartkort hvor du får rabatt på dine kjøp og som kan brukes til alt du vil kjøpe i kafeen og i proshopen? Fint som gavekort.

fredag 06. januar 2017 21:41

Vil du gi din støtte til LGK?

Publisert i Larvik Golfklubb

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Larvik Golfklubb. Vi har god plass til flere givere!

 

I 2016 mottok vi hele kr. 32 950,- og totalt har grasrotandelen gitt klubben kr 208 984,- i perioden 2009-2016. Vi har per 10. desember 2017 131 spillere som støtter oss. Det har så langt i år gitt et grasrotbidrag på kr 38 211,-. Takk til dere alle som har LGK som grasrotmottaker på sitt spillekort.

 

For å være grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping.

 

Ved spill hos Norsk Tipping vil inntil 5 prosent* av spillinnsatsen gå direkte til din grasrotmottaker, og best av alt, hverken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres.

 

Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra Flax, Extra og Belago.

 

Gjennom å være grasrotgiver er du med på å oppfylle små og store drømmer for din grasrotmottaker.

 

Du kan bli grasrotgiver på en av følgende måter:

• Hos kommisjonæren

• Mobilspill

• Norsk Tipping sine nettsider

• SMS, send Grasrotandelen 971319380 til 2020

 

For mer informasjon, se www.norsk-tipping.no

*For Multix og Instaspill gjelder annen beregning.

 


 

fredag 06. januar 2017 11:05

Innkalling årsmøte

Publisert i Larvik Golfklubb
Protokoll fra årsmøtet 16. februar kan lastes ned - her.
 
 
Styret i Larvik Golfklubb (LGK) innkaller klubbens medlemmer til årsmøte torsdag 16. februar 2017 kl. 1800 i restauranten, Fritzøe Gård Golfbane, Larvik.
 
Registrering av fremmøtte fra kl. 1730.
 
Det vil også bli gitt en redegjørelse av den aktuelle situasjonen.
 
For å ha stemmerett på LGKs årsmøte og være valgbar må man være fylt 15 år, vært medlem av klubben i minst én - 1 - måned og ha oppfylt medlemsforpliktelsene. Ingen kan møte eller avgi stemme ved fullmakt.
Saker til behandling er omtalt i Larvik Golfklubbs lover § 15.

1. Godkjenne de stemmeberettigede.
2. Godkjenne innkallingen, sakliste og forretningsorden
3. Velge dirigent, sekretær samt to medlemmer til å underskrive protokollen
4. Behandle klubbens årsmelding, herunder eventuelle gruppeårsmeldinger
5. Behandle klubbens regnskap i revidert stand
6. Behandle forslag og saker
7. Fastsette medlemskontingent.
8. Vedta klubbens budsjett
9. Behandle klubbens organisasjonsplan.
10. Engasjere statsautorisert / registrert revisor til å revidere klubbens regnskap.
11. Foreta følgende valg:

a) Leder og nestleder
b) Tre styremedlemmer og to varamedlemmer
c) Øvrige valg i henhold til årsmøtevedtatt organisasjonsplan, jfr. pkt. 9
d) Kontrollkomité med 2 medlemmer og 2 varamedlemmer
e) Representanter til ting og møter i de organisasjonsledd klubben har representasjonsrett eller gi styret fullmakt til å oppnevne representantene
f) Valgkomité med leder og to medlemmer og ett varamedlem for neste årsmøte

 
I henhold til LGKs lover § 13 må forslag som skal behandles på klubbens årsmøte være sendt til styret innen 2. februar 2017.
 
Fullstendig saksliste og andre nødvendige saksdokumenter til årsmøtet i LGK finner du nederst på denne siden som vedlegg (årsberetning og saker til behandling) for nedlastning. Disse dokumentene ble lagt ut torsdag 9. februar. Informasjon om saksdokumentene ble sendt som nyhetsbrev til medlemmene samme dag.
 
Ønskes saksdokumentene oversendt per post, vennligst gi beskjed til administrasjonen på tlf. 33 14 01 40 eller per e-post til klubben(a)larvikgolf.no.
 
Vennligst ta med din kopi til årsmøtet!
 
 
Sakspapirer og protokoll fra årsmøter i 2016
 
 
tirsdag 03. januar 2017 10:49

Magnus med i talentutviklingssatsningen

Publisert i Larvik Golfklubb

Magnus Kreken Randsted er invitert til NGFs nye talentutviklingstropp. Gratulerer!

 

Talentutviklingstroppen er NGFs satsning for å hjelpe unge utøvere (født mellom 2000 og 2003) i egen golfutvikling. Uttaket er basert på alder og snittscore i forhold til banelengde spilt på Titleist Tour i 2016. Troppen består i dag av 14 spillere.

Målet er at utøverne gjennom egen fremgang kvalifiserer til Team Norway Junior, satsningen på de aller fremste eliteutøverne under 18 år (som er junioralderen i internasjonale turneringer).

 

Magnus ble bl.a klubbmester gutter 2016 (bildet) og tok 3. plassen i NM junior, klassen G15 på Byneset GK med en score på 76-75-70, +5.

torsdag 22. desember 2016 14:36

Kontingentkategorier 2017

Publisert i Larvik Golfklubb

Klubben vil operere med færre kontingentkategorier fra 2017-sesongen.

Med årsmøtets vedtak om at klubben skal drifte banen i stedet for Larvik Golfbane AS som har vært driver til nå, vil aksjekategoriene forsvinne. I tillegg vil enkelte kategorier bli slått sammen.


Medlemmer vil automatisk bli flyttet over i 2017-kategori som tilsvarer den kategori de har hatt i 2016.

Andre endringer av medlemskategori eller utmeldelse fra Larvik Golfklubb må skje skriftlig innen 31. desember 2016. Dette er iht klubbens lover.

Endringsmelding kan skje per e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen eller per post til Larvik Golfklubb, Stavernsveien 232, 3267 Larvik

Side 8 av 40

Del artikkelen med andre!

FacebookTwitter

Våre hullsponsorer