Banene

Bestill starttid

Starttid bestiller du enklest i golfappen Gimmie, i GolfBox-påloggingen på toppen av siden eller via Norsk Golf. Alle er enkle i bruk,  og tidsbestillingen i GolfBox gir deg total oversikt over ledig tid på banen. Du kan også se om noen av dine registrerte golfvenner allerede har bestilt.

Du kan også ringe vår proshop/Servicepunkt på tlf. 33 14 01 40. Da ber vi deg å ha klubb- og medlemsnummeret klart for å raskere kunne registrere din reservasjon av starttid.

Velkommen til en hyggelig golfrunde - og husk å registrere deg i Servicepunktet (proshopen) senest 15 minutter før du går ut!

Vi har dessverre et stort problem med noshow.
Noshow er når folk ikke møter til bestilt tid. Utfordringen er at bestillingene din i GolfBox går over i noshow, selv om du er der, fordi du ikke har sagt i fra at du er på plass. Vi minner om at du skal melde deg i proshopen/Servicepunktet senest 15 min. før start.

Der skal du si hvem du er og når du har starttid. Vi har nyansatte, og det er dessverre ikke mulig for dem å vite hvem dere alle er. Konsekvenser hvis man ikke melder seg kan bli at starttiden kan blir gitt bort til noen andre og at du etter 2 NO SHOW kan bli utestengt fra å bestille starttid i en periode.

Registrering i GolfBox for faktisk spill er meget viktig i forhold til bookingbildet, effektiv bruk av banen og ikke minst statistikk. Håper på forståelse for dette og at du tar turen innom Servicepunktet/proshop og registrerer deg.

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her