Banene

Seasidebanen 18 hull

Vår 18-hullsbane utgjør kjernen i et av Norges fineste golfanlegg. Banen er designet av den svenske banearkitekten Jan Sederholm, og er en parkbane med seaside-preg. Lengden, vinden, roughen og strategisk plasserte vann og bunkere gir utfordringer for spillere på alle spillenivåer.

De første ni hullene sto ferdig for spill 17. juni 1993, og 10. juni 1995 var den offisielle åpningen for Larviks nye attraksjon; 18 hulls golfbane med alle fasiliteter.
Allerede året etter ble det arrangert store nasjonale turneringer på banen samt en turnering hvor virkelig store golfnavn som John Daly, Colin Montgomery, Jesper Parnevik og Øivind Rojahn sto på plakaten.

Banen har vært vertskap for både Ladies European Tour (2009) og European Challenge Tour (2006). I august 2015 var banen vertskap for LET Access Larvik Ladies Open. Her ble det satt ny verdensrekord - 14 omspillshull måtte til for å kåre en vinner.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her