Klubben

Turneringskomiteen

Turneringskomiteen har det faglige ansvaret for all turneringsvirksomhet i regi av golfklubben.
Komiteen skal bistå til økt deltagelse på turneringene, god trivsel blant deltagerne og god gjennomføring av turneringene.

Komiteen fastsetter sesongens turneringsprogram hvor det tilstrebes å tilby turneringer med ulike spilleformer og spilletyper. Turneringene er for alle golfere - fra de som nettopp har gjennomført VTG-kurs og har handicap 54 til elitespillere.

Larvik Cup er klubbens single matchspillkonkurranse som spilles gjennom hele sesongen med start medio mai til finalematchen i september. Informasjon om 2023-turneringen.

Klubbturneringene - unntatt klubbmesterskapene, Larvik Cup og Pro's Challenge - er åpne også for gjestespillere. Gjeldende greenfee betales av gjestespillere i tillegg til startkontingenten. 

Påmeldinger skjer elektronisk direkte i GolfBox. Det er ikke mulig å melde seg på turneringer på liste i klubbhuset.
Påmeldingsfrist til fredags- og weekendturneringer er til vanlig onsdag kl 1600 i turneringsuken. Påmeldingsfristen for den enkelte turnering fremkommer sammen med informasjon om turneringen i GolfBox.

Følg turneringene i GolfBox
Spillerinfo matchspill Larvik Cup 2023 - fra GolfBox.

Turnering

FunksjonNavnTelefon
LederStein Jodal907 41 120
Bjørn Ekvall901 79 838
Maureen Sinclair415 12 586
Jon Berge959 88 959
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her