Nyheter

Matchspill er gøy - Larvik Cup

Av: Admin  |  Publisert: 13. mai 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Larvik Cup er vår individuelle konkurranse i matchspill over 18 hull, en morsom form for spill der du spiller om hull for hull. Larvik Cup spilles gjennom hele sesongen etter et cup-system.

Vil du være med å spille årets Larvik Cup? Dette er vår individuelle konkurranse i matchspill over 18 hull, en morsom form for spill der du spiller om hull for hull.

I 2024 er det utslagsoppsett (cupoppsett) fra første runde som vi nå har hatt i flere år, ikke puljespill.

Damer spiller fra utslagssted 51, herrer fra 58, men herrer 70 år og eldre kan velge å spille fra utslagssted 54. 

Påmeldingsfristen er torsdag 16. mai kl. 1600 i GolfBox. Fristen er utsatt til lørdag 18. kl. 1000. Vi nærmer oss 64 spillere, noe som gjør at alle får spille R1, og vi unngår at enkelte må vente til R2 med å få spille.

LGK er 35 år i 2024, så startkontingenten i årets turnering er kr. 0,-.
Trekning av matcher skjer raskt etter påmeldingsfristen.
Turneringen er kun åpen for medlemmer av Larvik Golfklubb med handicap 36,0 eller lavere.

Benytte denne muligheten til å spille matchspill - slik det ble spilt i golfens barndom - og som fortsatt er den dominerende spilleformen i golfens vugge.

Konkurransebestemmelser Larvik Cup 2024.

Kort innføring i hva er matchspill med Marius Thorp i fm. NM match 2019 (spilt over 9 hull) - hvor vår Magnus Kreken Randsted vant NM-tittelen.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her