Junior og elite

Junior Tour (junior bredde)

Fokus for alle regionale aktiviteter og konkurranser for barn, ungdom og juniorer er rekruttering - ivaretakelse og utvikling, uavhengig av kjønn, alder, nivå og ambisjoner, fra nybegynneren til elitespilleren.

Regionale aktiviteter/konkurranser/turneringer utvikles og koordineres av regionene og målet er å skape et bredt tilbud for alle kategorier spillere.

Junior Tour (tidl. Narvesen Tour) er åpne klubbturneringer for barn og juniorer, og arrangeres av golfklubbene i hver region. Alle jenter og gutter i alderen 6-8 år, 9-12 år, 13-15 år og 16-19 år ønskes velkommen til å delta på Junior Tour, uavhengig av nivå (handicap), tidligere turneringserfaring eller ambisjoner.

Du kan delta i så mange turneringer du vil, og du kan delta i turneringer både i den regionen du bor eller hvor hjemmeklubben ligger, og i andre regioner.

Målene med Junior Tour er først og fremst å rekruttere flere jenter og gutter til turneringsspill, på tvers av klubbene, og å være møteplass hvor spillere fra forskjellige klubber blir kjent med hverandre, konkurrerer mot hverandre og motiverer hverandre til å bli bedre golfspillere i et mestringsorientert miljø. Turneringene kommer i tillegg til konkurranser i egen klubb, klubbmatcher og andre junioraktiviteter lokalt og regionalt.

Turneringene er inndelt i ulike klasser etter kjønn, alder og nivå. Det er ulike spilleformer og banelengder tilpasset de ulike klassene. 

Larvik tilhører Region Sør som omfatter klubbene i Vestfold, Telemark og i Agder, med unntak av Utsikten, Mandal og Sirdal.

Terminlisten koordineres av regionens turneringskoordinator i samarbeid med golfklubbene og Norges Golfforbund.

Vi anbefaler virkelig disse turneringene som en gøy måte for barn og ungdom å få prøve seg i konkurranse.  

For de yngste gjelder idrettens barnebestemmelser mht. rangering og premiering.

Terminlisten 2024
Alle Junior Tour i hvert turneringsområde har egne oppsett i GolfBox. Region Sør finner du - her. Følg også med på turneringsområdets Facebook-side hvor det gis info gjennom sesongen.
Junior Tour spilles på Larvik lørdag 21. september.

Les mer på Norges Golfforbunds hjemmesider hvor du også finner konkurransebestemmelser (2024 kommer) og annen informasjon.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her