Junior og elite

Rookie team

Rookie team er for jenter og gutter som er 12 år eller yngre. Barn kan starte her fra ca. 5 års alder. Det er ingen krav til forkunnskaper for å være med. Det er viktig at foreldrene til de minste er med av hensyn til sikkerheten.

Treningene foregår oftest på treningsfeltet / rangen eller i blant på store puttinggreenen som stasjonstreninger. Dette innebærer at vi kan dele inn i mindre grupper som passer sammen med tanke på alder og spilleferdighet eller hvis det er ønskelig med egen jentegruppe. Golf læres på en lekfull måte. Det er utstyr å låne for den som trenger det.

Treningsavgift er kr 900,- per år. Det går fint å prøve et par ganger gratis! Medlemskap i golfklubben kommer i tillegg til tillegg til treningsavgiften. Spør gjerne trener om mer info eller se medlemsinfo nedenfor.

Ta gjerne med venner som vil prøve. Det er selvsagt en åpning for å ta med venn/venner til treningen for å prøve golf.

Golfmerket
 er for de barna som ønsker å utvikle seg videre med golfen. Korthullsbanen er hovedarena for å ta merker. Signert scorekort etter en 9-hullsrunde fra en voksen eller en eldre etablert juniorgolfer leveres til Henrik.

Bronse oppnås ved 75 slag, sølv ved 65 slag og gull ved 55 slag.

For å ta gullmerket skal du i tillegg spille en fadderrunde på seasidebanen (18-hullsbanen) over 9 hull med en etablert golfer. Fokus under fadderrunden er å passe inn i trafikken på banen - etikette (golfvett) og spilletempo. Det er ikke krav til score - bruk gjerne utslagssted 33. Fadder godkjennes (eller kan skaffes hvis du ikke kjenner noen som kan være fadder) av Henrik. Henrik skal også ha rapport og scorekort etter runden. Fadderrunden er gratis.

Golfmerket er kun for de barna som går på organisert trening.

Når du har tatt gullmerket og ønsker å spille mer golf på seasidebanen (18-hullsbanen), kan dette gjøres gratis (forutsatt betalt treningsavgift / registrert som medlem). Du registreres med handicap 54,0 (eller lavere) - det samme som voksne som har gjennomført Veien til Golf-kurs / nybegynnerkurs. Du kan da også melde deg på konkurranser.

Medlemskap i Larvik Golfklubb tegnes i tillegg. Spør gjerne trener hvordan dette fungerer eller se vår hjemmeside. Medlemskap innebærer at du kan spille på korthullsbanen og på seasidebanen (hvis du har handicap 54,0 eller lavere). Korthullsbanen er en viktig arena å være på ved siden av de organiserte treningene. Du har også tilgang til GolfBox (medlemssystem) som gjør at du kan bestille starttider og melde deg på konkurranser, f.eks. Narvesen Tour.

Junior Tour (tidl. Narvesen Tour) bør/kan alle spille uansett nivå - regional og barnevennlig juniortour/"golfkarusell". Spørsmål rundt dette til trener Henrik. For mer info om Narvesen Tour, se golfforbundet. Vi tilhører region Sør.

Treningstider
Mandager kl. 1700 - 1800 og fredager kl. 1630 (felles treningsøkt for alle juniorer i klubben) med etterfølgende spill på bane.
Sommerperioden (ukene 26 - 33) - mandag kl. 1600 - 1700.
Treningene starter ute etter påske (værforbehold) og holder på tom. uke 40.

Ansvarlig trener er Henrik Björelind, tlf. 928 72 905, e-post henrik@larvikgolf.no.
Trenere - MayLinn Manvik og Marianne Ekenes.

Vennligst registrer mobilnummer og e-postadresse hos Henrik. Dette er viktig for å motta informasjon.

Øvrige planlagte aktiviteter 2024

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her