Nyheter

Golfspill før og etter Stavernfestivalen

Av: Admin  |  Publisert: 20. juni 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Stavernfestivalen går av stabelen onsdag 3. - lørdag 6. juli. Under festivaldagene er anlegget helt stengt for golfere.

Stavernfestivalen arrangeres som de siste årene på Fritzøe Gård Arena (drivingrange-området mm). 

I år vil du som golfspiller bli berørt av dette, både under festivaldagene, men også i opp- og nedriggings- / oppryddingsperiodene. Informasjonen nedenfor kan bli endret, men vi oppdaterer info så snart vi har andre opplysninger.

Drivingrangen og treningsområder rundtstengt fra mandag 24. juni.
Den åpner så raskt festivalområdet er ryddet - noen dager etter festivalslutt. Vi kan dessverre ikke tilby en provisorisk range eller treningsområder.

Korthullsbanen (KHB)stengt fra mandag 24. juni.
Medlemmer med spillerett på kortullsbanen (og gjennomført VTG-kurs og fadderrunde) kan i perioden KHB er stengt spille 9 hull gratis pr. dag på seasidebanen. Bestilling av starttid som vanlig i GolfBox.

Seasidebanen (18-hullsbanen) er stengt under selve festivalen - onsdag 3. - tom. lørdag 6. juli og til området er ryddet. Vi antar åpning i la. søndag 7. om formiddagen med spill fra hull 1.

Hull 10 – utslagene 63, 58 og 54 spilles fra 51 fra mandag 24. juni og inntil videre. Justert slope er lagt inn i GolfBox, og banen spilles handicaptellende.

Du bestiller din starttid i GolfBox som vanlig. Og du - husk å bli registrert i Pro Shop/Servicepunkt før du går ut.

Vi har ikke avtale om spill på andre baner, men vi har greenfeesamarbeid med flere baner.

Omkjøring via Ullebergveien

Endret kjøremønster.
Fra mandag 24. juni er innkjøringen fra Plantasjen (R 301 / Stavernsveien) stengt for golfere. 

Når Seasidebanen er åpen for spill, er det innkjøring inn Fv 59 (Lillejordet) og opp Ullebergveien med innkjøring over banen ved utslag hull 14/green hull 13. Veien er smal – ta hensyn til andre gående og bilister – og ikke minst de som spiller golf på hullene langs veien. En golfball gjør stor skade på din bil. Kjøring på eget ansvar.

Parkering skjer på anvist plass. P-plassene er ovenfor hull 10 og ingen andre steder! Du må kjøre over banen på den opparbeidete kjørebanen mellom utslag 51 og utslag 58 på hull 10.

Det er dessverre ikke mange p-plasser. Har du mulighet til å samkjøre med en golfvenn - gjør gjerne dette. Ikke prøv å være «smart» ved å plassere din bil der du finner det OK. Kun parkering på anviste plasser.

Beregn lengre tid enn vanlig både før og etter spill.

Klubbhuset / Pro Shop er stengt i perioden onsdag 3. juli tom. lørdag 6. 

Kafé - stengt f.o.m. onsdag 3. juli tom. lørdag 6.

Tralleboden er ikke tilgjengelig fra tirsdag 2. juli om kvelden og tom. lørdag 6. Så ta ut ditt golfutstyr før det er “innestengt”. Det vil ikke være mulig å benytte golfbil for å hente utstyr for spill i dagene før det stenges helt ned.

Og følg med på våre Facebook-sider, i appen Gimmie og hjemmesiden (larvikgolf.no) for oppdatert informasjon og nyheter. Erfaringer tilsier at det vil skje endringer i hvordan vi kan forholde oss for å spille golf.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her