Pro og kurs

Henke - din lokale pro

Henrik Björelind er heltidsansatt som golfprofessional i Larvik Golfklubb.

Alle golfere - både medlemmer og gjester - har muligheten til instruksjon med Henrik.

Henrik spilte sin juniorgolf for Borås Golfklubb i Sverige og startet som assistent pro på Larvik Golfklubb allerede i 1994. Han blev fullt kvalifisert pro i 1998 og har siden den gang gjennomført en rekke videreutdanninger. Henrik har også erfaringer fra turneringsspill med seg i ”bagen”.

Henrik har lang erfaring med å trene golfere i alle aldre og på ulike spillenivåer. Filosofien til Henrik er å tilpasse treningen til hver enkelt golfer i forhold til de forutsettinger og mål man har. Treningsoppgaver gjøres enkle og logiske slik at man ser et resultat med ball raskt. Du trenger ikke å vare redd for at du får golfen ødelagt av for mange eller for vanskelige oppgaver. Vi vil jo bli bedre nå!

I tillegg til trening er Henrik mer en gjerne behjelpelig med råd om utstyr. Han en vår mann i kølleverkstedet der det meste innen reparasjoner og tilpassing av golfutstyr utføres.

For å bestille en instruksjonstime med Henrik, vennligst ta kontakt med proshopen på telefon 33 14 01 40.

Ønsker du å komme i direkte kontakt med Henrik, send gjerne en e-post til henrik@larvikgolf.no eller ring 928 72 905 (kanskje opptatt med undervisning og kan ikke ta telefonen?). 

Du kan også bestille private leksjoner med Henrik i GolfBox.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her