Pro og kurs

Prøv golf med vennegjengen eller jobben!

Vi på Larvik Golfklubb ønsker alle velkommen til å prøve golf!

Her er forslag til hvordan vi kan organisere en morsom økt for ditt firma eller en privat gruppe. Vi har alt som trengs av utstyr, inkludert i prisen. Dette er ikke mer komplisert enn å gå på bowling!

Alternativ 1 - ”drivingrange & putting” (1,5 time)
En introduksjon til golf og undervisning på drivingrangen med en kvalifisert trener. Prøv å slå lange slag. Så blir det en runde på puttinggreenen med konkurranse hvis du ønsker det.
Pris kr 2 400,-.

Alternativ 2 - ”drivingrange og spill 9 hull” (3 timer)
En times introduksjon og undervisning på drivingrangen med en kvalifisert trener. Prøv å slå lange slag. Etter dette blir det spill på en av Norges fineste korthullsbaner (9 hull).
Trener viser og forteller det viktigste med sikkerhet og regler før spillet starter, deretter gjennomføres runden på egen hånd.
Pris kr 2 400,- pluss kr 200,- per pers. for å spille på korthullsbanen.

Bestilling til Henrik, e-post henrik@larvikgolf.no

Etter ønske lager vi andre opplegg.

Vi har kafé med vin- og ølrettigheter!

Ønsker du å starte med golf - se vårt Veien til Golf-kurs.

Korthullsbanen – åpen for alle!
Ha det gøy – kom å prøv golf! På Korthullsbanen er det ingen krav til golfkurs eller gode golfkunnskaper. En morsom aktivitet for ulike grupper!

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her