Pro og kurs

VTG - veien videre etter kurs

Fadderrunde
Obligatorisk 9-hullsrunde (kan gå 18 hull) på store banen / seasidebanen sammen med en passende fadder. Dette kan være noen du kjenner. Din fadder skal være en rutinert nok golfer til å kunne være din veileder når det gjelder spilletempo og etikette på banen (spilt golf i minst et år). Det er nettopp det å lære å passe seg inn i trafikken på banen som er hensikten med fadderrunden. Kjenner du ingen passende fadder skal vi i Larvik Golfklubb prøve å finne en til deg. 

Etter fadderrunden skal ditt scorekort leveres til Henrik (eller sendes på e-post). Husk å fyll ut scorekortet ordentlig også med utslagssted du har spilt fra og medlemsnr. til fadder i tillegg til eget navn (og medlemsnr. hvis du er medlem). Hvis (grunnet spilletempo) du har valgt å ikke fullføre et hull etter reglene føres score inn som netto dobbel boogie, dvs. hullets par + 2 + ev. handicapslag.

Spill gjerne kort bane, f. eks. fra utslagsstedene 33 eller 45. Etter registrert fadderrunde i våre systemer med et handicap i GolfBox. Forutsatt at medlemskap i Larvik GK er på plass.

Medlemskap
Spesialavtale år 1 for kursdeltagere: kr 2 500,- for spillerett på begge banene og medlem i klubben / registrert i GolfBox. 

År 2 for du samme medlemskap for kr 5 500,- og år 3 for kr 6 000 (med reservasjon for endringer). Ordinær pris for dette medlemskapet er kr 10 860,-. 

På vår hjemmeside (larvikgolf.no) finner du info om medlemskategorier. Vi har noe som passer alle. Det aller beste for VTG-deltagere - om du ikke er juniorspiller - er å gå for spesialavtalen! 

Klubbaktiviteter
Vi har treninger og turneringer for barn/ungdom, damer, herrer, seniorer og weekend-turneringer som er åpne for alle. Det finnes også mulighet for privat instruksjon (se www.larvikgolf.no).

Mandagsscramble
Hver mandag i perioden 15. april - 23. september (ikke i juli). Spill over 9 hull fra kl 1700 - oppmøte klubbhuset. Les mer - her.

I proshopen kan du få hjelp med alt, men ikke været!!! Vi har mat, golfbutikk, innlevering av køller for kølleverksted og medlemsservice bak samme disk. 

Tlf. proshop: 33 14 01 40
e-post medlemskap: klubben@larvikgolf.no
e-post sportslig: henrik@larvikgolf.no 
e-post VTG-kurs: vtg@larvikgolf.no

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her