Nyheter

Årsmøte 2024

Av: Admin  |  Publisert: 13. mars 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Larvik Golfklubb (LGK) avholder fysisk årsmøte onsdag 20. mars 2024 kl. 1800 på Farris Bad, Larvik.

Protokollen fra årsmøtet kan du laste ned - her.
---------
Registrering av deltakende medlemmer fra kl. 1730.

Alle som ønsker å delta på dette ordinære årsmøte bes om å registrere seg snarest og innen 19. mars kl. 2359. Registreringer skjer i GolfBox / Turnering - meld deg på her
Forhåndsregistreringen er for å se behovet for lokaler etc. Et medlem kan møte på årsmøte uten denne forhåndsregistreringen, men en forhåndspåmelding vil hjelpe klubben med gjennomføringen.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må du ha vært medlem av Larvik Golfklubb i minst én måned, fylle minst 15 år i 2024, og ha gjort opp dine økonomiske forpliktelser til Larvik Golfklubb - inklusiv medlemskontingent for 2024 som har forfall før årsmøtet.
For arbeidstakere/ikke valgbare gjelder egne bestemmelser. 

Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett. 
Det kan ikke stemmes på vegne av andre.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Larvik Golfklubbs lov (§ 5 / NIFs lov §§ 2-5, 2-6 og 2-7). Saker til behandling er omtalt i Larvik Golfklubbs lov § 10.

Klikk her for å lese innkallingen til årsmøtet.

Fullstendig saksliste og andre nødvendige saksdokumenter, bl.a. årsrapport til årsmøtet i LGK vil du finne på denne hjemmesiden (for nedlasting). 

Det vil ikke være kopi av saksdokumenter/årsrapport for utdeling på årsmøtet. Saksdokumenter/årsrapporten vil kun i mindre grad bli vist på skjerm i lokalet.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her