Nyheter

Innkalling årsmøte

Av: Admin  |  Publisert: 17. februar 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Styret innkaller herved til årsmøte i Larvik Golfklubb. Årsmøtet avholdes onsdag 20. mars kl. 1800 på Farris Bad, Fritzøe Brygge 2, Larvik

Styret har besluttet at årsmøtet skal avholdes fysisk.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest onsdag 6. mars på e-post til 2023@larvikgolf.no. Det ønskes at vedlagte mal brukes - lenke til å laste ned mal.
Det er adgang til å fremme nye saker i forbindelse med godkjenning av saklisten på årsmøtet (med unntak av endring av lov eller bestemmelser), samt fremme endringsforslag til sakene som skal behandles, og fremme benkeforslag til tillitsverv.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på klubbens hjemmeside. 

Dersom noen har spørsmål, kommentarer, endringsforslag, benkeforslag eller forslag til saker ut over de som fremgår av saksdokumentene oppfordres det til å oversende disse til styret på e-post (2023@larvikgolf.no) før årsmøtet. Dette vil lette gjennomføringen for dirigenten, og vil bidra til en bedre behandling av sakene på årsmøtet.

Alle som ønsker å delta på dette ordinære årsmøte bes om å registrere seg snarest og innen 19. mars kl. 2359. Registrering skjer i GolfBox / Turnering – meld deg på her. På mobil - (Gimmie-appen) velg Turneringer og LGK årsmøte - Farris Bad i kalenderen. Forhåndsregistreringen er for å se behovet for lokaler etc.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må du ha vært medlem av Larvik Golfklubb i minst én måned, fylle minst 15 år i 2024, og ha gjort opp dine økonomiske forpliktelser til Larvik Golfklubb - inklusiv medlemskontingent for 2024 som har forfall før årsmøtet.
For arbeidstakere gjelder egne bestemmelser.

Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Det kan ikke stemmes på vegne av andre.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Larvik Golfklubbs lov (§ 5 / NIFs lov §§ 2-5, 2-6 og 2-7).

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Larvik Golfklubb/styret kontaktes på e-post 2023@larvikgolf.no

Velkommen til årsmøtet!

Med vennlig hilsen
for Larvik Golfklubb
Geir Abel Ringdal (sign.)
styreleder

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her