Nyheter

Medlemskapskampanje

Av: Admin  |  Publisert: 8. oktober 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Meld deg inn i Larvik Golfklubb for 2024 og få fritt spill resten av 2023.

Larvik Golfklubb er en av de klubbene som åpner tidligst og stenger senest. De siste to årene har banen stengt for spill ca. 14. november. Når banen stenger i år er væravhengig. Vi setter ikke en fast dato.

Vår 18-hullsbane utgjør kjernen i et av Norges fineste golfanlegg, sentral beliggenhet ved Larvik. Golfanlegget består av 18 hulls banen, 9 hulls korthullsbane, driving range, treningsområde for nærspill, proshop og kafé. Klubben har i dag seks heltids- og flere sesongansatte, og har en god økonomi. Klubben har ambisjon om å ha et av landets beste golfanlegg og utvikle en god klubbkultur og et mest mulig komplett tilbud til våre medlemmer og gjester.

Tilbudet gjelder følgende medlemskategorier:
  • Medlem full spillerett - kr 10 860,-
  • Ungsenior 20-25 år - kr 6 500,-
Tilbudet forutsetter at medlemsavgiften for 2024 betales i år og før du kan spille fritt resten av sesongen. Du betaler 2023-satsen for 2024.
Tilbudet gjelder for nye medlemmer og eksisterende medlemmer som ønsker å oppgradere sine medlemskap.

Trenger du mer info, send e-post til klubben@larvikgolf.no, ring oss på tlf. 33 14 01 40 eller kom innom proshopen. 

Alle medlemskap løper til det blir sagt opp. Eventuell oppsigelse må skje skriftlig, og frist for oppsigelse er senest 31.desember for den påfølgende sesong. Tilbudet forutsetter at du er medlem for 2024-sesongen.

Les mer om medlemskategoriene - her. 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her