Gjester

Greenfee og priser - gjester

Velkommen til Larvik GK!

Hver dag gjør vi alt vi kan for å legge tll rette for at du skal få en flott golfopplevelse. Vi vil gi deg en bane med nyklipte spilleflater, ærlige greener og utfordrende design.
Menneskene du møter skal være positive og imøtekommende, og du skal få en god anledning til å trene.


Få, om noen, baner på Østlandet har bedre klimatiske og grunnmessige forutsetninger enn her hos oss på Fritzøe Gård Golfbane, som ligger på Fritzøe Gård i Larvik. Normalt åpner vi tidlig i april og har åpent til et stykke ut i november dersom forholdene tillater det. 

Banene er designet av den svenske banearkitekten Jan Sederholm, og er parkbane med seaside-preg. Lengden, vinden, roughen og strategisk plasserte vann og bunkere gir utfordringer for spillere på alle spillenivåer.

Treningsområder med driving range med 13 utslagsmatter og område med kuntsgress, 2 greener og øvingsområde med bunker. Egen korthullsbane (9 hull) for pitch & put som har åpent hele året så sant det er snøfritt.

Nedenfor finner du informasjon som kan være nyttig om du planlegger å besøke oss.
Les gjerne også Godt å kjenne til.


Ordinære greenfee-priser for 2024

Seasidebanen Hverdager Helg og
helligdager
Senior 550,- 650,-
Junior (tom. 19 år) 300,- 350,-
9-hullsrunde 350,- 450,-
Greenfee betales i fm. registrering i Pro Shop / Servicepunkt. Når Pro Shop/Servicepunkt ikke er åpent betales greenfee med Vipps til #11891 - Larvik Golfklubb før runden startes. Legg inn i Vippsmeldingen Greenfee og ditt navn og starttid.
 
Seasidebanen har tidsbestilling i GolfBox 
  • bestille 3 dager før spill - gjestespillere og LGKs klubbmedlemmer. 
  • bestille 5 dager før spill - medlemmer med spillerett seasidebanen som ikke er fullt betalende, dvs. hverdagsmedlem, hverdagsmedlem avtalegiro, VTG1-medlem, VTG2-medlem og VTG3-medlem og klubbkategoriene spillerett korthullsbanen og greenfeemedlemmer.
  • bestille 7 dager før spill - fullt betalende medlemmer (ansatte, junior, spillerett, spillerett avtalegiro, sponsormedlem, Stavern Folkehøyskole, ungsenior, ungsenior avtalegiro og æresmedlem)
Det åpnes for ny dags bestilling i GolfBox kl. 0800 hver dag. 
Registrering av spill skje i Pro Shop /Servicepunkt senest 15 min. før start i åpningstiden. Utenom dette via GolfBox-appen.
Ved forhåndsbestilling utover 7 dager før spill påløper et gebyr på kr. 50,- pr. spiller det forhåndsbestilles for. Det er et begrenset antall starttider for forhåndsbestilling utover 7 dager før spill.

Juniorer som er medlem av samarbeidende golfklubb (se nedenfor) har fritt spill. Forutsetning - spill i periode for samarbeid med  juniorens bane.

Samarbeidsklubber / greenfeesamarbeid 2024
Les mer om samarbeidsklubber 2024 med bl.a. i hvilken tidsperiode du kan få spille til rabattert greenfee.

NGFs introduksjonskort, finnes kun i en norsk versjon, NGF-kortet. Vi tillater bruk av introduksjonskort iht. NGFs retningslinjer, dvs. inntil en gang i året i perioden 1. juni - 1. november, forutsatt at du er medlem av golfklubb tilsluttet NGF. Iht. NGFs bestemmelser kan ikke kortet kreves brukt i forbindelse med turneringer.

Husk at klubben skal kontaktes i forkant. Dette gjøres enten ved telefon (33 14 01 40) eller e-post henvendelse (klubben@larvikgolf.no) slik at dette kan noteres på bestillingen. Dersom dette ikke er gjort, kan du ikke regne med å få benytte kortet. 
Kortet må forevises når du henvender deg i Pro Shop/Servicepunkt for å registrere/bekrefte din starttid. Legitimasjon må også forevises.
Vennligst ikke vent til personalet har slått inn greenfee på kassen!

PGA-medlemmer bes kontakte vår head professional før en ankommer for spill.

Norsk Seniorgolfs (NSG) Lojalitetskort: Alle helgfrie hverdager med starttid før kl. 1400. Gjelder ikke i juli. Inntil tre runder pr. spiller i sesongen, kr. 400,- pr. runde.
 
Korthullsbanen Hverdager Helg og
helligdager
Senior dagsgreenfee 200,- 200,-
Junior dagsgreenfee 100,- 100,-
Greenfee på korthullsbanen gjelder pr. dag. Spillet organiseres ved ballrenne hele året.

Leie av golfbil
Bestilles i Servicepunktet på tlf. 33 14 01 40 eller ved personlig fremmøte. Kan ikke bestilles i GolfBox.

Pris 
  • gjester kr. 450,- for 18 hull
  • gjester med legeattest kr.  300,- for 18 hull
  • gjester som er klassifisert av NGF og gitt dispensasjon fra påbudet om å kun gå, ved forflytning under fastsatt runde, kr. 0,- for 18 hull.  Klassifiseringsbevis må framvises. Dette som anbefalt av NGFs styre.
Leie av 3-hjulstralle kr. 60,- pr. runde
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her